Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

art journal 3 albert einstein quote

Inspiratie voor handletteren

art journal 3 albert einstein quote

Tekenen, schrijven, handletteren, ik vind het allemaal heerlijk om te doen. Ik kan soms uren scrollen om inspiratie op te doen en bewaar dit dan ook graag op mijn Pinterest borden. Vandaag leek het me echter leuk weer een aantal van mijn creaties met jullie te delen.

handletteren 2 inspiratie

Ik vind het zelf leuk om veel te spelen met verschillende letters, maar soms vind ik het ook gewoon erg leuk om met materialen te spelen.

handletteren 6 inspiratie
handletteren 1 inspiratie

Ik vind handlettering zelf een onwijs mooie manier om mijn favoriete quotes te bewaren. Ik vind het ook heerlijk om door mijn art journal heen te bladeren en de inspirerende teksten terug te lezen.

handletteren 3 inspiratie

Voor meer tips omtrent handlettering kan je dit artikel lezen. Ook schreef ik een artikel over de materialen die je kan gebruiken als je hiermee aan de slag wilt gaan.

handletteren 4 inspiratie
handletteren 5 inspiratie

En zoals je ziet kan je handletteren ook ontzettend leuk combineren met illustreren. Ik vind het zelf heerlijk om met dat soort projectjes bezig te zijn.

Ben jij graag bezig met handletteren?

Liefs,
Ilona

12 reacties

  1. Ik vind het heel leuk om te zien hoe je het gedaan hebt. Ik heb dat heel vroeger wel gedaan in een creatieve bui, maar ben toch later maar de techniek in gegaan.

  2. Dat ziet er echt geweldig uit! Ik merk bij mezelf dat ik in mijn journal soms wel iets probeer met handletteren, maar dat ik dan eigenlijk altijd terugval op hetzelfde type letters. Ik heb wel eens wat anders geprobeerd, maar dat was dan niet naar m’n zin. Maar goed, ik geef eerlijk toe dat het dan ook bij één keer proberen bleef. Ik ben tegenwoordig vooral van het knippen en plakken in mijn journal. Ook leuk, vind ik.

    1. Knippen en plakken is inderdaad ook heerlijk om te doen! En wellicht pak je t handletteren later weer een keer op, of niet, kan ook natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *