Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

kerstcadeau's voor creatievelingen flow book stickers fineliners macron washi tape 1

Kerstcadeau’s voor creatievelingen

Als creatieveling heb ik bijna altijd wel producten op mijn verlanglijstje staan. Of het nou bijna kerst is, of volop zomer is. Vandaag verzamelde ik een paar van deze producten van (eerdere) lijstjes van mij, om hier een lijst uit te maken. Want zo moeilijk zijn kerstcadeau’s voor creatievelingen niet.

Flow – Book for paper lovers

Dit is een cadeau wat bij mij al een aantal jaren achter elkaar onder de kerstboom lag. Ik ben dol op alle soorten papier, en op de flow. Een betere combinatie dan deze twee samen is er dan ook niet. Namelijk met het flow book for paperlovers. Boordevol ideeën, paper goodies en de leukste prints.

Washi tape

Ook dit kan een creatieveling toch nooit genoeg hebben? Ik in ieder geval niet. Het is haast te erg om te bekennen, maar ik heb inmiddels meer dan 150 rolletjes tape in mijn bezit. Elke keer beloof ik het mezelf weer om geen nieuwe meer te kopen, maar zo af en toe kom ik nog steeds in de verleiding. Want geef nou toe, je kan er onwijs veel mee.

kerstcadeau's voor creatievelingen flow book stickers fineliners macron washi tape 2

Stickers

Nog zo’n dingetje waar weinig aan mis kan gaan zijn stickers. Of het nou is voor een bullet journal, het maken van kaarten of andere creatieve uitingen, stickers kunnen we altijd wel gebruiken. Van stickerboekjes tot de leukste 3D stickers, keuze zat.

Inspiratie

Iets waar we eigenlijk ook niet zonder kunnen, is inspiratie. Scoor dus bijvoorbeeld een toffe, inspirerende scheurkalender, met elke dag een andere spreuk of afbeelding. Of scoor een dichtbundel of inspirerend tijdschrift. Wat dit betreft kan je er ook niet snel naast zitten. Alle inspiratie is welkom.

kerstcadeau's voor creatievelingen flow book stickers fineliners macron washi tape 3

Stiften of fineliners

Iets anders wat we nooit genoeg kunnen hebben zijn stiften of fineliners. Ga voor brushpens of paintmakers als je eens wat nieuws wil geven, of voor een simpele set fineliners. Kunnen we altijd gebruiken.

Lees ook: Kerstballen van papier | DIY

Creatieve boeken

Van een boek tot de uitleg voor handletteringen tot complete journals voor het bijhouden van je bullet journal, van tips voor het schrijven van gedichten tot algemenere boeken, er is altijd wel iets wat past bij jouw creatieveling. Volgens mij is er geen creatieve hobby waar geen boek over is geschreven.

Meer tips voor kerstcadeau’s (voor creatievelingen)? Laat ze gerust hieronder achter.

Liefs,
Ilona

19 reacties

  1. Met Sinterklaas kreeg Anna een puzzelboekje en dat vind ik ook wel een tip. Kun je creatief nadenken. En ik kreeg een lijmpistool, ook een heel leuk cadeau! :-)

  2. Hier zitten wat dingen tussen die ik ga onthouden. Ik vind het altijd moeilijk om verlanglijstjes te maken, zowel voor mijn verjaardag in de zomer als voor de Sint bijna een half jaar later. Merk wel dat ik er nu snel kleurboeken aan toevoeg, maar hier zitten zeker nog wat bruikbare tips tussen;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *