Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

licht in het donker

Licht in het donker wordt uitgegeven! | Boek update

Vorige week was een bijzondere week voor mij. Ik tekende namelijk het contract voor mijn boek, wat betekent dat het balletje nu echt is gaan rollen. De hoogste tijd dus voor een update, inclusief de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief rondom mijn boek, licht in het donker.

licht in het donker

Bovenstaande afbeelding is het boek zoals het eerst was. Een boek rondom het thema depressie & zelfdoding, gevuld met teksten en illustraties. Inmiddels heb ik het boek echter uitgebreid, waardoor het nu nog meer informatie en oefeningen bevat. Het boek is nu echt een compleet geheel, ondersteund door nog meer kleurrijke illustraties. En dit geheel gaat nu ook daadwerkelijk uitgegeven worden door uitgeverij Bookscout.

Licht in het donker is precies wat de titel al doet vermoeden: een lichtpuntje in het donker. Een lichtpuntje in de donkere gedachten veroorzaakt door een depressie en de eventuele suïcidale gedachten die daarbij komen kijken.
Lees meer

Inmiddels heb ik mijn krabbel onder de formulieren gezet. De laatste fouten moeten er nog uitgehaald worden, maar het boek is zo goed als af. Wat begon als een afstudeerproject is nu allemaal opeens wel heel echt geworden. Dan wordt licht in het donker uitgegeven.

Inmiddels ben ik ook druk bezig met het opzetten van een nieuwsbrief, waar je je al voor in kan schrijven. Door middel van deze nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom mijn boek, en misschien nog wel belangrijker, je bent als eerste op de hoogte van de (pre)sale. Inschrijven kan via de bovenstaande link of hieronder:

Schrijf je in

Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zodat ik je op de hoogte kan houden van mijn boek.

Inmiddels in mijn boek te koop via deze link.

More coming soon!

Liefs,
Ilona

Volg me voor de laatste updates van licht in het donker ook op Instagram.

30 reacties

  1. Wat ontzettend leuk zeg! Ik zit nu ook middenin het uitgeefproces en ik kan je alleen maar zeggen: geniet ervan, het is een hele bijzondere tijd! :) Veel succes met alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *