Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal augustus

De materialen die ik gebruik voor mijn bullet journal

bullet journal augustus

De laatste maanden houd ik jullie elke maand op de hoogte van mijn bullet journal. Ik laat zien hoe ik mijn maanden indeel en hoe ik dit vormgeef. Ik ben echter nooit echt ingegaan op de materialen die ik hierbij gebruik. Dus daar is het de hoogste tijd voor.

Gekleurd papier

Inmiddels heb ik een hele verzameling aan papier in elke mogelijke kleur en met een hoop leuke printjes. De meeste printjes haal ik uit het flow book for paperlovers, waar sowieso onwijs veel leuke papieren goodies inzitten. Af en toe knip ik een leuke illustratie uit en plak ik deze er ook tussen.

bullet journal materialen 1 washi tape

Washi tape

Hoe kan het eigenlijk ook anders dan dat ik washi tape in mijn bullet journal gebruik. Tape is zeker een van mijn favoriete materialen en ik gebruik het letterlijk overal voor. Ik heb een mandje vol, die ik van mezelf nu eerst langzamerhand maar eens op moet maken, voor ik weer nieuwe koop. Want de hoeveelheid tape die ik inmiddels heb verzameld is een beetje uit de hand gelopen.

bullet journal materialen 2 stempels aliexpress

Stempels

Een tijdje geleden kocht ik via AliExpress alfabet stempels en twee stempelkussens. Sinds ik ze heb gebruik ik de stempels onwijs veel, voor zowel mijn bullet journal als leuke quotes voor op Instagram. Het fijne aan deze set is dat je de letters aan elkaar kan bevestigen, waardoor je in een keer een volledig woord kan stempelen, mits dezelfde letter er natuurlijk niet twee keer in voorkomt.

Lees ook: Inspiratie voor handletteren

Stickers

Een tijdje terug kocht ik bij de Action leuke stickerboekjes, die gemaakt zijn voor een bullet journal. Er zitten een hoop banners in voor de dagen en to do lijstjes. En vrolijke stickers om je bullet journal mee op te kunnen vrolijken.Daarnaast heb ik ook een hoop stickers uit mijn flow boeken verzameld.

Daarnaast doen afbeeldingen uit leuke tijdschriften, of foto’s het natuurlijk ook erg goed. Voor de maand juli gebruikte ik bijvoorbeeld wegenkaarten, wat ook een heel vet effect gaf.

Wat voor materialen gebruik jij graag voor je bullet journal?

Liefs,
Ilona

20 reacties

  1. Leuk om te zien hoe creatief je bent met je bujo! Hoewel ik het er altijd erg leuk uit vind zien lukt het mij zelf niet om er een bij te houden en zeker niet een die er zo vrolijk en mooi uitziet. In dat opzicht ben ik niet zo creatief.

  2. Washi tape is zo leuk! Daar heb ik ook echt een hele collectie van haha. Verder vind ik het leuk om te tekenen in mijn journal met mooie pennen.

  3. Ik gebruik hetzelfde als jou eigenlijk :) en ook nog Ecoline brushpens of gewone stiften. Oh en van dat bruine papier! Dat vind ik ook leuk om mijn pagina’s wat te versieren en het handige is dat je daar ook nog op kan schrijven. Ik ben nu alweer twee maanden niet meer met mijn bujo bezig maar ik ga voor september toch een nieuwe spread maken!

  4. Bij mij ligt de kast vol met van die heerlijke papierblokjes van de Action;). Ik mag van mezelf echt geen nieuwe blokjes meer kopen nu, gewoon omdat dit eerst maar eens op moet. Washi tape heb ik trouwens ook, maar gebruik ik opvallend weinig. Zit niet in m’n systeem ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *