Mijn bullet journal van April

bullet journal april spread
bullet journal april spread

Ik zeg het standaard maar vandaag zeg ik het weer; alweer een nieuwe maand. En wat ging dat weer onwijs snel. Het is een bizarre maand geweest en de komende maand zal ook nog wel wat anders verlopen dan normaal. Maar wat wel normaal blijft is het feit dat ik weer een bullet journal spread voor jullie heb. Kijk je mee?

bullet journal april spread maandoverzicht

Zoals ik eigenlijk altijd doe; maakte ik weer een maandoverzicht. Waar ik in een keer mijn afspraken, doelen en belangrijkste notities kan zien. En een kleine herinnering voor me zelf; you are brave and powerfull today.

bullet journal april spread mood tracker habit tracker

Vervolgens ging ik door met mijn mood en habit tracker. Ik nam hier het grafische patroon over wat ik op de voorpagina gebruikte.

bullet journal april spread  happy list notes

Gevolgd door een pagina waar ik al mijn blijmakers op bijhoudt en een pagina voor mijn notities.

Lees ook: Nieuwe brushpens van de Action | Review

bullet journal april spread quote week

Daarna was het tijd voor mijn weekoverzichten. Ik besloot voor hetzelfde concept te gaan als vorige maand. Ik heb zo voldoende ruimte en vind het overzichtelijk. De lege ruimte van de eerste week vulde ik op met een motiverende quote. Vind ik altijd wel fijn om er ook in te verwerken.

bullet journal april spread weekoverzicht

En dan nog een compleet weekoverzicht. Ik krijg trouwens regelmatig de vraag hoe lang ik hier nou mee bezig ben. In deze spread zat denk ik een uur of 5.

bullet journal april spread notities

Ik sloot af met nog een notitiepagina. En dat was dan alweer mijn bullet journal van de maand April. Mocht je meer inspiratie op willen doen, verwijs ik je door naar deze pagina.

Gebruik jij ook een bullet journal? Zo ja, wat voor thema ben jij deze keer voor gegaan?

Liefs,
Ilona

15 reacties

  1. Wow, wat ziet er dat weer prachtig uit! Ik heb zelf geen bullet journal. Het doet me een beetje denken aan hoe ik vroeger mijn schoolagenda’s opleukte.

  2. Ik ben lang zo creatief niet, maar ben dit jaar wel begonnen met de bijzondere dingen per dag te noteren. Toen ik op 1 januari begon had ik niet in gedachte wat er nu gaande was, 2020 wordt ook een bijzonder jaar. Maar dat zien we nu nog niet.

  3. Zoooo mooi weer! Ik heb zelf geen bullet journal en op zich lijkt het me heel leuk, maar het kost wel veel tijd. En nu heb ik wel tijd en geen afspraken, en straks zal dat andersom zijn, haha.

  4. Leuk thema! En ik zag wat vraagtekens staan in je planning. Herkenbaar! Ik hoop dat ze verdwijnen en dat je kunt doen wat goed voor is/nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *