Mijn bullet journal van April

bullet journal 2 action stickerboekjes washi tape
bullet journal 2 action stickerboekjes washi tape

Sinds een tijdje houd ik actief een bullet journal bij. Ik vind het onwijs handig om in te plannen, en het geeft een mooi inzicht in mijn dagelijkse bezigheden. En voor de bullet journal addicts onder ons deel ik mijn set-up van de maand April weer met jullie.

Bullet journal inspiratie April


Waar ik in Maart nog met een geruit schrift werkte, heb ik nu een echte bullet journal aangeschaft. Ik scoorde mijne bij de Action en ben er nog steeds onwijs blij mee.

bullet journal april inspiratie packing list 5 w's

Om te beginnen vulde ik mijn journal met een aantal standaard pagina’s. Zou heb ik een Netflix tracker en pagina’s met self love gevuld. Op Pinterest kwam ik een toffe pagina met de 5 W’s of life tegen, welke ik overnam. Hiernaast maakte ik een packing list voor mijn trip naar London. Sterker nog, als jij dit leest zit ik al in London!

bullet journal April maandoverzicht month

Vervolgens maakte ik een maandoverzicht van April. Hierin kan ik belangrijke activiteiten kwijt, noteer ik mijn maandelijkse doelen en kan ik belangrijke notities opschrijven.

bullet journal weekoverzicht inspiratie

Ook maakte ik voor elke week een weekoverzicht. Hierin heb ik de dagen in drie dagdelen opgedeeld, en kan ik mooi mijn activiteiten inplannen.

bullet journal inspiratie April moodtracker habit tracker

Ook maakte ik voor deze maand weer een moodtracker en een habit tracker. Deze wil ik elke dag bijhouden, om meer inzicht te krijgen in mijn stemming en dagelijkse activiteiten. Op de pagina’s erna heb ik ruimte vrij gelaten om meer op te schrijven over hoe mijn dagen waren.

En dit was dan alweer mijn bullet journal set-up van de maand April. Hou jij ook een bullet journal bij?

Liefs,
Ilona


4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *