Mijn bullet journal van december

bullet journal december

Ik kan het haast niet geloven, maar we staan toch al bijna weer aan het begin van december. Ik zit zelf nog aardig in de herfstige sferen, dus de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. En waar kan dit beter dan in mijn bullet journal?

bullet journal december 2

Als de voorpagina je nog niet helemaal in de winterse sferen bracht, doen deze pagina’s het volgens mij echt wel. Ik scoorde zelf recent een tof pakket bij de Action met papier met toffe prints, leuke cut-out items en schattige stickers. Ideaal voor mijn bullet journal.

bullet journal december 3

En als er nou iets is waar ik blij van wordt, dan zijn het wel lampjes. Die konden dus ook echt niet ontbreken in mijn bullet journal spread.

bullet journal december 4

En zoals altijd: Een motiverende quote en ruimte voor notities.

bullet journal december 5

En afsluitend mijn -al goed gevulde- weekplanning. Deze keer met blokken, aangezien ik tegenwoordig per dagdeel plan. Misschien interessant als ik daar nog een stuk over schrijf? Let me know!

Liefs,
Ilona

16 reacties

  1. Wow, jouw bulletjournals zien er altijd zo satisfying en mooi uit. Ik zou willen dat ik jouw tekenkunsten had :). Ik word trouwens ook helemaal blij van deze kerst tekeningen.

  2. Ziet er mooi en vrolijk uit. En ja… iets meer over je weekplanning mag je altijd vertellen. Dat is juist het leuke aan zo’n bujo. Iedereen vult het anders in en voor iedereen werkt iets ook anders. Daarom ben ik altijd benieuwd waarom iemand iets zo doet, als hij/zij het doet.

  3. Mooi! En… ik zie keurig ‘rusten’ in de weekplanning. Applaus voor jou!:) Ik plan ook per dagdeel, dus het lijkt mij heel leuk als je er iets over schrijft. Ben wel benieuwd of wat dat een beetje op dezelfde manier doen of toch weer anders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *