Mijn bullet journal van december

bullet journal december

We zijn alweer bijna aangekomen bij de laatste maand van het jaar. Hoe bizar snel is dat gegaan! Een nieuwe maand betekent echter natuurlijk ook weer een nieuwe bullet journal set-up. Dus vandaag deel ik mijn bullet journal van december met jullie.

bullet journal december

Ik kan deze maand oprecht zeggen dat ik uren bezig ben geweest met mijn bullet journal. Ik zat er nou eenmaal lekker in en had er zin in, haha.

bullet journal december 2

Ik begon mijn maand natuurlijk weer met een maandoverzicht. Waarbij ik de belangrijke data markeerde en natuurlijk weer een aantal doelen opstelde.

bullet journal december 3

Even een mooi tekstje wat ik tegenkwam in mijn la en er wel in moest plakken.

bullet journal december 4

Voor mijn mood tracker besloot ik een kerstboom met daarin ballen te tekenen. Omdat ik net niet helemaal uitkwam zette ik er ook een aantal cadeautjes onder.
Gevolgd door mijn habit tracker, lukt me meestal niet die daadwerkelijk elke dag bij te houden, dus dat is ook een doel voor de aankomende maand.

Lees ook: Haalbare doelen opstellen | Mijn 4 tips

Ook had ik ertussenin nog een happy list waar ik alle mooie momentjes bijhoudt en mijn blog list. Deze heb ik echter niet op de foto gezet omdat ik het nog heel eventjes geheim houdt. Maar aanstaande zondag meer daarover!

bullet journal december 5

En ik sloot mijn maandoverzicht af met de laatste weken van dit jaar. Ik blijf het een onwijs handig systeem vinden, ondanks dat ik deze maand toch weer een net iets andere lay-out uit probeer.

En dat was het dan weer, voor aankomende maand. Heb jij al leuke plannen voor december?

Meer inspiratie nodig?

Liefs,
Ilona

13 reacties

  1. Ik heb mijn eerste bullet journal gisteren binnengekregen en ga eens kijken of ik er iets leuks van kan maken de komende tijd! Bedankt voor alle inspiratie, ik zal sowieso nog eens terug komen kijken (ook naar de andere maanden).

  2. Wauw! Wat creatief! Het ziet er prachtig uit. En nee, ik heb nog geen plannen. Ik bedenk me nu dat ik moet gaan overleggen met dochterlief. Een kijken op welke dagen ik haar kan boeken. ;-)

  3. Netjes hoor! :O Sinds ik een nieuwe baan heb merk ik dat ik (weer) meer behoefte krijg aan een papieren agenda / dagboek / bullet journal, maar ik denk dat ik december nog even aan me voorbij laat gaan. Of misschien alvast een beetje oefenen met layouts enzo. En dan in 2020 een nieuwe bullet journal poging. :)

  4. Hij is weer prachtig :-D
    Ik heb sinds twee dagen een habit tracker op m’n smartphone en daarbij kun je per habit ook een alarm instellen op een bepaalde tijd. Tot nu toe werkt het ;-)

  5. Dat is weer mooi geworden! Ik ging ook lekker toen ik voor december ging zitten. Alsof zo’n donkere maand extra gezellig ‘moest’ in m’n journal;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *