Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal februari set up

Mijn bullet journal van februari

bullet journal februari set up

Inmiddels komt februari al weer heel snel dichterbij. En een nieuwe maand betekent nàtuurlijk weer een nieuwe bullet journal set-up. Dus bij deze laat ik mijn set-up voor de nieuwe maand zien, in mijn nieuwe bullet journal. Voelt helemaal lekker.

bullet journal februari my month maandoverzicht

Ik startte de maand -net als elke maand- met een maandoverzicht. Deze keer voegde ik ook een algeheel maandoverzicht toe, omdat ik op deze manier net wat meer overzicht heb over al mijn afspraken. En ik voegde natuurlijk ruimte toe voor een algehele to do lijst, mijn goals en een plekje voor notities.

bullet journal februari mood tracker habit tracker

Ik ben zelf echt onwijs blij met mijn mood tracker van deze maand. En ik kan ook niet wachten tot ik deze, en mijn gewoontes in kan vullen. Het wordt dan altijd zo lekker gekleurd. Alhoewel ik hoop dat ik deze keer iets minder rode en iets meer geel/groene dagen heb, haha.

bullet journal februari quote en weekoverzicht

En deze keer probeer ik weer wat nieuws met mijn maandoverzicht. Net wat overzichtelijker en simpeler. En natuurlijk gebruikte ik de lege pagina op een motiverende quote op te zetten.

Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor februari. En jij?

Meer zien? Check ook mijn andere bullet journal set-ups.

Liefs,
Ilona

20 reacties

  1. Oh, dat ziet er weer heel kleurig uit! Leuk, zeg! Ik heb maar een heel gewone agenda. Ik ben dus ook klaar voor februari. Wel gek dat de eerste maand van 2020 al voorbij is. Wat gaat het hard!

  2. Oh wat ziet dat er mooi uit, zeg! Ik ben nog niet begonnen voor februari, dat zou ik eigenlijk eens moeten doen. Vind het zo heerlijk om ermee bezig te zijn, dat is echt even ontspannen. En dit werkt wel inspirerend :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *