Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal set-up januari 2020

Mijn bullet journal van januari

Dat het jaar bijna voorbij is betekent automatisch ook dat december voorbij is. En dat betekent natuurlijk weer dat het tijd is voor een nieuwe bullet journal set-up. Vandaag deel ik dus het resultaat van mijn bullet journal van Januari.

bullet journal set-up januari 2020

De afgelopen dagen kwam er even niks online. Ik stop met dagelijks bloggen en val weer terug op mijn oude patroon (maandag, woensdag, vrijdag & zondag). Meer hierover volgt later.

Vorig jaar startte ik ook nog met een jaaroverzicht. Maar gezien ik dit amper gebruik ga ik dit jaar gewoon aan de slag met een maandelijkse set-up, dat werkt voor mij goed genoeg.

Zoals eigenlijk altijd startte ik de maand met een overzicht van mijn maand. Met hier kort mijn doelen en de belangrijkste dingen die ik moet doen (welke ik gedurende de maand aanvul). Ook schreef ik weer een inspirerende quote op, ik vind dit altijd fijn en motiverend werken.

bullet journal set-up januari 2020 mood tracket habit tracker

Op de pagina’s die volgden tekende ik mijn mood tracker en eentje voor mijn habits (gewoontes). Ik hou deze pagina’s vaak wat rustiger, gezien deze nog ingekleurd gaan worden in de loop van de maand. De mood tracker in mijn bullet journal voor januari is geheel passend bij de weersverwachtingen van deze maand.

bullet journal set-up januari 2020 happy list en blog list

Vervolgens kwam mijn oude vertrouwde happy list, waar ik alle blijmakers van de maand opschrijf. Niet alleen handig voor mijn blijmakers artikelen, maar ook altijd leuk om terug te lezen.

bullet journal set-up januari 2020 weekoverzicht

Ik sloot de maand af met mijn weekoverzichten. Hier noteer ik al mijn afspraken en plan ik mijn dagen globaal in. Voor mij werkt het prima. Nou moet ik wel zeggen dat ik daarnaast mijn digitale agenda ook gebruik, zodat ik de belangrijkste afspraken altijd bij de hand heb.

Meer inspiratie nodig?

Ben jij al begonnen met je bullet journal van januari?

Liefs,
Ilona

19 reacties

  1. Ik heb voor het eerste sinds twee jaar geen bullet journal maar een planner, wel blijf ik mijn bujo gebruiken per week, daar vul ik in wat we hebben gedaan, maar even geen dagelijks gebruik. Ik vind jouw indeling erg leuk, de My Moods pagina, is heel erg gaaf!

  2. Leuk geworden! Lekker winters, maar toch ook licht. Mijn journal is bijna klaar voor 2020. Alleen nog de lijst met blijmakers voor januari maken. Moet lukken voor Nieuwjaarsdag;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *