Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Mijn bullet journal van Juli | Video

Sinds een tijdje houd ik actief een bullet journal bij. Ik vind het onwijs handig om in te plannen, en het geeft een mooi inzicht in mijn dagelijkse bezigheden. En voor de bullet journal gebruikers onder ons deel ik mijn set-up van de maand juli met jullie.

Deze keer besloot ik geen foto’s van mijn bullet journal te delen, maar het in de vorm van een video te doen. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Kan je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Deze maand is mijn bullet journal wat minimalistischer uitgepakt dan de vorige keren, dit omdat ik nog steeds op vakantie ben en ik wat (oke stiekem aardig wat) ben vergeten. Ik vond dit echter aan de ene kant juist wel leuk, want op deze manier moest ik wat creatiever zijn wat betreft materiaalgebruik, best leuk voor een keer.

Mocht je meer bullet journal inspiratie zoeken; heb ik hier nog wat voor je op een rijtje staan:

Houd jij een bullet journal bij?

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

12 reacties

  1. Wat mooi gedaan. Ik hou ook een bullet journal bij, maar ik mag ‘m van mezelf niet mooi maken, omdat ik niet goed kan tekenen etc. en dan verpest ik hem alleen maar ? Maar wow, jij maakt het heel mooi.

  2. Wat weer leuk gedaan. Tof ook dat je toch de hele maand hebt uitgetekend ondanks dat je niet als je spulletjes had.

  3. Mooi! Ik vind vooral de manier waarop je je ‘koppen’ maakt heel gaaf. Ik moet de opzet voor juli nog maken, dus ik ga dat ook maar eens proberen. Ben benieuwd of het lukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *