Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal 3 doelen

Mijn bullet journal van Juni

Sinds een tijdje houd ik actief een bullet journal bij. Ik vind het onwijs handig om in te plannen, en het geeft een mooi inzicht in mijn dagelijkse bezigheden. En voor de bullet journal gebruikers onder ons deel ik mijn set-up van de maand juni met jullie.

bullet journal juni

Hoe dichter we bij de nieuwe maand komen, hoe enthousiaster ik tegenwoordig wordt. Ik vind het heerlijk om met mijn bullet journal aan de slag te kunnen en er weer wat leuks van te kunnen maken.

bullet journal juni maandoverzicht

Voor mij staat de maand juni in het teken van reizen. Hoe en wat precies is nog niet helemaal duidelijk; gezien mijn opname. Maar ondanks dat probeer ik er positief in te staan en hoop ik dat ik toch even kan genieten van een andere omgeving.

bullet journal moodtracker habit tracker

En aangezien ik er ontzettend veel zin in heb, staat mijn bullet journal deze maand in het teken van reizen. Dit liet ik vooral terugkomen door wegenkaarten te gebruiken.

bullet journal happy things weekoverzicht

Iets wat mij vorige maand ontzettend goed beviel, was mijn happy list. Op deze manier kan ik mooi hoogtepunten van de maand verzamelen en er af en toe op terug kijken.

bullet journal spread juni

Ik sloot de maand af met weer een paar weekoverzichten, waar ik mijn planningen in maak en mijn afspraken opschrijf.

Mocht je meer bullet journal inspiratie zoeken; heb ik hier nog wat voor je op een rijtje staan:

Ik merk zelf dat ik het nu al ontzettend leuk vind om zo nu en dan terug te bladeren. En dat ik het systeem daarnaast ook nog eens ontzettend handig vind.

Gebruik jij ook een bullet journal?

Liefs,
Ilona

14 reacties

  1. Wauw, wat leuk gedaan zeg! Echt heel tof hoe je de landkaarten hebt verwerkt in je journal. Ook heel fijn en ontspannend om hier lekker mee bezig te zijn :)

  2. Haha, ik heb mijn bullet journal (nog steeds) niet opnieuw opgepakt, maar als ik die van jou zo zie, denk ik: “Daaaamn…” Zo leuk! :D Misschien moet ik toch maar eens herbeginnen?

  3. Erg leuk. Ik zei al dat mijn dochter er ook een heeft. Ik maak zelf altijd wel een planning voor mijn sport activiteiten en bedacht me dat dat ook wel een beetje een journaal is.

  4. Zo leuk om te zien weer! Ik gebruik mijn journal niet echt meer om te plannen, maar vooral als een creatief dagboekje voor hoogte- of dieptepunten. Dat bevalt me echt heel goed en ik haal veel inspiratie uit pagina’s van anderen. Altijd leuk om weer nieuwe ideeën op te doen over indelingen enzo.
    Ik hoop voor je dat het reizen door kan gaan en dat het je goed zal doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *