Mijn bullet journal voor Maart

bullet journal maart bloemen

De afgelopen weken wisselde het weer nog extremer dan mijn stemming, maar dat ligt misschien aan mijn medicatie. Voorzichtig zie je de eerste bloemetjes de kopjes boven de grond steken. En dus ging ik deze maand helemaal los met bloemetjes in mijn bullet journal. Dus vandaag mijn bullet journal van maart voor jullie!

bullet journal maart bloemen

Groen ben ik dol op, roze daarentegen is de laatste jaren steeds meer op de achtergrond gekomen. Maar toen ik de combinatie tegenkwam in de flow wist ik het; deze kleuren worden het deze maand. Met een hint geel hier en daar.

bullet journal maart bloemen 2

Ik opende de maand met deze mooie plaat uit de flow. Met onderaan een maandoverzicht toegevoegd. Daarnaast maakte ik gebruik van iets wat ik veel voorbij zie komen; een halve pagina.

bullet journal maart bloemen 3

Deze met aan de ene kant een maandoverzicht en aan de andere kant een to do lijst. Die nog flink gevuld zal worden gok ik zo. Met daarnaast ruimte voor notities.

bullet journal maart bloemen 4

Vervolgens zoals altijd een mood tracker, volledig passend binnen het thema. Met rechts weer de ruimte om elke dag samen te vatten in een zin. Of dit nou een les of herinnering is.

bullet journal maart bloemen 5

Daarna ruimte voor de altijd terugkerende lichtpuntjes. Iets wat ik heel motiverend vind om bij te houden. Met daarnaast een motiverend stukje uit het nummer I am here van Pink.

bullet journal maart bloemen 6

En daarna zoals altijd ruimte voor de weekplanning. Hier nog aardig leeg, inmiddels zo goed als vol. Weer lekker aan het werk deze week. Veel meer kunnen we toch niet.

Bekijk ook mijn bullet journal van februari.

Voor welk thema ben jij gegaan in je bullet journal van maart?

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

14 reacties

  1. Zo knap, hè! Ik ben niet verder gekomen dan januari. :-)
    Overigens… die diagonale vlakverdeling met groen en roze deed me aan Doe Maar maar ik ben bang dat jij dat moet Googlen.

    1. Haha, gelukkig kan je het altijd weer oppakken ;) en ik ken ze wel (dankzij mijn ouders) maar moest de connectie met de vlakverdeling wel even googlen, maar ik snapte m direct!

  2. Wauw! Mooi gedaan, Ilona! Ik zie bijna groen-roze van jaloezie. :D Voor mij geen papieren bullet journal – ben er een paar keer aan begonnen, en houd het vervolgens voor geen meter bij – maar ik kijk graag naar die van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *