Mijn bullet journal van Maart

bullet journal maart march bloemen 1

Je gelooft het misschien niet gezien de tijd lijkt te vliegen, maar Maart staat alweer voor de deur. En een nieuwe maand betekent -natuurlijk- een nieuwe bullet journal set-up. En aangezien ik wel klaar ben met de regen en hagel, koos ik voor een vrolijker thema.

bullet journal maart march bloemen 1

En aangezien de bloemetjes alweer een tijdje voorzichtig tevoorschijn komen, koos ik deze maand voor een fleurig bloementhema. Echt even wat vrolijks in deze grauwe weken.

bullet journal maart march bloemen maandoverzicht

Ik begon weer met een simpel maandoverzicht. Hierin zette ik mijn afspraken en is ruimte voor mijn maandelijkse doelen en to do lijst. En een kleine reminder dat ik wel voor mezelf moet blijven zorgen. Wat overigens aardig goed gaat momenteel.

bullet journal maart march bloemen moodtracker habit tracker

Wat betreft mijn mood tracker besloot ik opnieuw voor een bloementhema te kiezen. En hoe vrolijk ziet deze er wel niet uit?! Wat betreft mijn gewoontes heb ik er deze maand wat minder die ik bij ga houden; het gaat voornamelijk om gezonde(re) keuzes voor mijn lichaam en geest. Voldoende slapen, wandelen en gezond eten dus. Ook houd ik het deze maand net iets anders bij, ik ben benieuwd hoe dit me gaat bevallen en of dit misschien een fijner overzicht geeft.

bullet journal maart march bloemen happy list

En natuurlijk weer wat ruimte voor notities en mijn blijmakers van de maand. Niet alleen omdat ik ze bijhoudt voor mijn blog, maar ook omdat het me stil doet staan bij de kleine geluksmomentjes die ik beleef.

bullet journal maart march bloemen quote en weekoverzicht

Natuurlijk weer een motiverende quote; gevolgd door mijn weekoverzicht.

En dat was alweer mijn set-up van maart. Nog niet genoeg inspiratie? Hier vind je de andere maanden.

Voor welk thema ga jij deze maand?

Liefs,
Ilona

26 reacties

  1. Wat mooi gedaan! Die bloemen zien er zo vrolijk uit. En ook mooi dat je op deze manier je humeur en blijmakers bijhoudt. Ik kan me voorstellen dat dat enorm helpt om bij je ontwikkelingen en bij fijne momenten stil te staan.

  2. Haha ik heb het ook helemaal gehad met die regen, storm, hagel en sneeuw (??) dus ik word al vrolijker van jouw bullet journal. Ziet er weer heel leuk uit!

  3. Wat doe jij dat toch mooi steeds. Ik word helemaal blij van je bloemen. Al bijna maart! Joepie! Ik heb zo’n zin in lente! En oh ja… Goed dat je goed voor jezelf zorgt. Dan kun je fit de lente in :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *