Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal mei overzicht fruit

Mijn bullet journal van Mei

bullet journal mei overzicht fruit

Door het maken van mijn laatste serie achtergronden bevond ik me helemaal in de fruitige sferen. Het kon dan ook haast niet anders dan dat ik in mijn bullet journal ook aan de slag zou gaan met een fruitig thema. En een pluspunt hieraan is dat ik eindelijk een nieuw stickerboekje kon gebruiken.

bullet journal mei overzicht fruit mijn maandoverzicht

De eerste pagina maakte ik met behulp van mijn Ecoline brush pens, ik had echter te laat door dat dit nogal doordrukte. Hier moest ik dus wat op verzinnen. En dus pakte ik een stuk kartonkleurig papier en plakte ik dit aan de andere kant van de pagina. En uiteindelijk vond ik dit ook nog eens een superleuk effect geven!

bullet journal mei mood habit tracker

Hierna volgde mijn mood- en habit tracker. Soms verbaas ik me er over dat ik (met behulp van Pinterest) nog steeds op toffe, nieuwe mood trackers kom. De titels maakte ik trouwens door eerst een stuk washi tape op te plakken, vervolgens de gekleurde titel op te schrijven en hierna het washi tape weer te verwijderen.

bullet journal mei  selfcare happy moments

Daarnaast besloot ik deze maand ook een selfcare plan toe te voegen, puur ter herinnering voor mijzelf. En natuurlijk heb ik weer een pagina waarop ik al mijn blijmakers kan bijhouden.

bullet journal mei quote

En uiteindelijk plaatste ik natuurlijk weer mijn weekoverzichten in mijn boekje. En de pagina die ik leeghield vulde ik op met een leuke quote.

En dan was dit alweer mijn bullet journal voor aankomende maand. Ben je nou op zoek naar meer inspiratie? Dat vind je hier.

Voor welk thema ga jij aankomende maand?

Liefs,
Ilona

19 reacties

  1. Tjonge, wat doe je dat toch altijd mooi, zeg! Ik ben themaloos maar als ik een thema zou moeten kiezen zou het katten zijn, denk ik. Of honden. Of zee. Of zomer. Of… nou ja, ik zou niet kunnen kiezen.

  2. De titels maakte ik trouwens door eerst een stuk washi tape op te plakken, vervolgens de gekleurde titel op te schrijven en hierna het washi tape weer te verwijderen.
    Superleuk ideetje!

  3. Wat een creativiteit! Je bent er echt goed in hihi, ik heb echt geen geduld voor een bullet journal, maar ik vind het wel altijd leuk om bij anderen te zien.

  4. Zo vrolijk, zomers en toch strak. Erg mooi. Ik neem er zeker een paar tips van over. Mijn bujo is meer funktioneel, zonder veel illustraties. Ik zou wel eens willen zien hoe die mooie moodtrackers van jou er ingevuld uit zien. Vast een mooi mozaik! Succes!

    1. Dankjewel! Afgelopen maand was het helaas nogal eenkleurig, maar soms is het inderdaad een mozaïk. Kan ik de volgende keer wel een foto van maken voor erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *