Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Mijn bullet journal van Mei

Sinds een tijdje houd ik actief een bullet journal bij. Ik vind het onwijs handig om in te plannen, en het geeft een mooi inzicht in mijn dagelijkse bezigheden. En voor de bujo gebruikers onder ons deel ik mijn bullet journal van de maand Mei met jullie.

Bullet journal Mei

Hoe langer ik er mee bezig ben, hoe leuker ik het begin te vinden. En ik vind het niet alleen onwijs leuk, maar ook ontzettend handig in gebruik. En dus ging ik voor Mei ook weer vrolijk aan de slag met mijn bullet journal. Laten we vooral doen alsof ik niet Juni op had geschreven.

bullet journal 3 maandoverzicht inspirerende quote

Ik merkte in April al dat ik een maandoverzicht eigenlijk niet gebruik. Dus besloot ik deze weg te laten en enkel een aantal doelen voor mezelfop te schrijven. Ook plakte ik er een to do lijstje in en schreef ik een inspirerende quote op.

bullet journal mei habit tracker moodtracker

Ik merkte ook dat het voor mij erg motiverend werkt om mijn dagelijkse bezigheden een beetje bij te houden, dus maakte ik opnieuw een lijst voor mijn habits, welke naast mijn moodtracker kwam.

bullet journal mei weekoverzicht

Om mijn dagen in te kunnen plannen en het overzicht te behouden maakte ik voor elke week weer een weekplanning. Ik hou hier voldoende ruimte voor een planning en heb ruimte vrij gelaten voor losse notities.

bullet journal happy things en inspirerende quote

De laatste pagina’s heb ik gemaakt voor nog wat extra positiviteit. De pagina met my happy list is nu nog leeg, maar moet zich gedurende de maand gaan vullen met positieve puntjes. Ook schreef ik een quote op van Jesse Laport, wie een grote inspiratiebron voor me is.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Check mijn bullet journal set-up van April.

Liefs,
Ilona

16 reacties

  1. Ben natuurlijk veel te laat met reageren ;) maar het ziet er super leuk uit! Die quote vind ik heel mooi gehandletterd (is dat een woord?)!

  2. Leuk, mijn dochter houdt ook een bullet journal bij. Ook zij is er ontzettend blij mee. Positiviteit is altijd goed en bij mij enorm welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *