Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal 1

Mijn bullet journal van November

Inmiddels kunnen we het echt niet meer ontkennen, het is herfst. De bladeren vallen in een rap tempo van de bomen en het weer wordt er niet beter op. De hoogste tijd dus voor -weer- een herfstig thema in mijn bullet journal. Kijk je mee naar mijn bullet journal van november?

bullet journal 1

Deze keer besloot ik voor de paddenstoelen met een egeltje te gaan. De paddenstoelen zijn overal te vinden en ik hou er van!

bullet journal november 2

Aangezien het aquarel wat doordrukte vond ik het een goed idee een craft papiertje te gebruiken, ik vind dit ook altijd een heel leuk effect geven!

bullet journal november 3

En om de paddenstoelen nog eens terug te laten komen besloot ik ze ook in mijn mood tracker te verwerken. Ik ben er echt heel blij mee zo! En daarnaast wat nieuws; ruimte voor een zin per dag. Om een gedachte, gevoel of idee te dumpen.

bullet journal 4

En natuurlijk ruimte voor mijn blijmakers en een motiverende quote. Iets waar ik de laatste tijd ook regelmatig bij stil probeer te staan.

bullet journal 5

En aangezien november op een zondag begint gebruikte ik de ruimte voor notities en een to do lijst.

bullet journal november weekoverzicht

Afsluitend met natuurlijk weer een weekoverzicht. Die inmiddels wel van data zijn voorzien, oops.

Welk thema heb jij voor aankomende maand in gedachten/gekozen? Dit was in ieder geval mijn bullet journal van november. Bekijk die van oktober hier.

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op instagram.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *