Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal november 1

Mijn bullet journal van november

Nog twee maanden en dan is het jaar alweer voor bij. Wat gaat dat toch gigantisch snel zeg. Daarnaast kunnen we heb inmiddels ook echt wel herfst noemen. Mijn bullet journal van november staat dus -net als vorige maand- in het teken van de herfst. Ik hou er van!

bullet journal november 1

November wordt voor mij een drukke maand. Ik heb een aantal (leuke) schoolopdrachten lopen, ben druk bezig met de illustraties voor een boek en heb de lancering van een tijdschrift, in combinatie met een netwerkborrel. En daarnaast vier ik deze maand ook nog eens mijn 21e verjaardag.

bullet journal november 2

And somehow, after everything she still bloomed in the way she was meant to.

bullet journal november 3 trackers mood habits

Vorige maand probeerde ik een nieuwe moodtracker uit, maar deze maand besloot ik toch weer voor een kleurensysteem te gaan. Dit voelt voor mij toch wat overzichtelijker. Op deze manier kan ik namelijk wat sneller zien welk gevoel overheerste gedurende de maand.

bullet journal november 4 happy list bloglist

Naast dat ik altijd een planning maak voor mijn blog, houd ik ook altijd een lijstje met ideeen bij. En natuurlijk weer een lijstje waar ik al mijn mooie herinneringen van de maand opschrijf, om er even bewust bij stil te staan.

Zoals altijd ging ik weer los met washi-tape, stickers en papier met de leukste printjes. Ik blijf het heerlijk (haast therapeutisch) vinden dit allemaal bij elkaar uit te zoeken en te mixen en matchen.

En dan was dit alweer mijn bullet journal van november! Heb jij al de set-up voor november gemaakt?

Bekijk meer spreads:

Liefs,
Ilona

19 reacties

  1. Ziet er super leuk uit! Mooie kleuren. Ik heb het ook een tijdje gedaan, maar was eigenlijk veel te lang bezig met het versieren, haha! Maar het is wel echt ontspannend, dus misschien toch maar weer eens oppakken.

  2. Ik vind het leuk dat hij zo kleurrijk is ondanks dat het al zo bizar vroeg donker wordt nu. Klinkt ook als een vrij drukke maar leuke maand voor jou, doe je goed!

  3. Wat mooi weer Ilona. Ik kan wel zien aan de manier hoe jij werkt dat je heel netjes en precies bent.
    Bij mij is het veel meer een chaos en eerlijk gezegd vind ik dat prima. Het geeft mij het idee van een soort vrijheid dat ik niet alles “perfect” hoeft te doen.

  4. Heel leuk weer! Lekker kleurrijk, ondanks de donkere maand. En bizar inderdaad hoe snel een jaar gaat. Ik zat gisteren ook m’n journal voor november te maken en bedacht dat dus ook: Volgende maand is al de laatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *