Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Mijn bullet journal van oktober

Vorige maand sloeg ik even over, maar ik merkte dat ik mijn bullet journal in no time begon te missen. Het zorgt voor het nodige overzicht en structuur. Daarom ging ik weer aan de slag met een nieuwe set-up, welke ik met alle liefde met jullie deel. Dus hierbij mijn bullet journal van oktober.

Aangezien ik dol ben op de herfst, kon ik het natuurlijk niet laten om deze maand al heerlijk om te toveren tot een herfstig thema.

bullet journal oktober herfst 2

Ik gebruikte een servet wat ik had gekregen in een leuk winactiepakketje. Een keer compleet iets anders maar onwijs leuk om te gebruiken. Een eerlijk is eerlijk, het patroontje leent zich perfect voor deze maand. Ik kon het dus ook niet laten om de diertjes uit te knippen en hier en daar ook nog terug te laten komen.

bullet journal oktober herfst 3

Zoals altijd maakte ik een mood tracker, deze keer bestaande uit herfstige bladeren en pompoenen. Gevolgd door een pagina om mijn gewoontes bij te houden.

bullet journal oktober herfst 4

Daarnaast maak ik elke maand ruimte voor notities en een pagina waarin ik mijn blijmakers bij kan houden. Dit is voor mij vaak een belangrijk puntje wat betreft motivatie.

bullet journal oktober herfst 5

Ook maakte ik een pagina waar ik vragen kan noteren voor in de therapiesessies, om eens te kijken of dat bevalt zo in mijn bullet journal. Deze kwam naast een lekker herfstige quote.

bullet journal oktober herfst 6

En tot slot natuurlijk de weekoverzichten. Waar ik zowel afspraken als mijn to do’s op noteer. Dit werkt voor mij prima.

Bekijk ook mijn bullet journal van augustus.

Al met al ben ik blij met het thema, ondanks dat ik er net even wat minder werk in heb gestoken als normaal. Dat is voor een keer ook oké. Al met al ben ik wel tevreden met mijn bullet journal van oktober.

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

13 reacties

  1. Zo leuk om te zien! Ik vind het altijd zo gaaf als iemand zo’n thema heeft voor de maand en dat dan ook door voert op alle bladzijden. Heel geslaagd weer, deze oktoberlook, en ik wens je dat de dagen zelf ook zo fijn worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *