Mijn bullet journal van oktober

Ik ben weer thuis en ben weer volop bezig, wat betekent dat ik weer dagelijks een planning maak. De hoogste tijd om mijn bullet journal er weer bij te pakken. Daarom heb ik dan ook weer een set up gemaakt voor de aankomende maand. Welke ik natuurlijk met jullie deel, zoals je van me gewend bent. Dus hier mijn bullet journal van oktober.

bullet journal oktober 1

Het is weer herfst, een seizoen waar ik dol op ben. De lampjes kunnen weer aan en we kunnen lekker met een dekentje op de bank kruipen. Warme chocomelk erbij, fijner kan toch niet?

bullet journal oktober 2

Dit heerlijke cozy gevoel heb ik ook in mijn bullet journal proberen te verwerken. Door middel van stickers, cut-outs en zelf gemaakte illustraties werd het een gezellig geheel.

bullet journal oktober 3

De focus van mijn bullet journal ligt voornamelijk op het plannen. Ik maak uitgebreide lijstjes en planningen om mijn dagen in te delen. Het geeft me houvast en structuur en werkt zoveel beter dan welke agenda dan ook. Omdat ik het precies zo in kan delen als ik zelf wil.

bullet journal oktober 4

Daarnaast word ik er trouwens ook heel ontspannen van om er gewoon een paar uur mee bezig te zijn. Bijpassende washi tape en stickers uitzoeken, tekenen heerlijk zen.

bullet journal oktober 5

Iets wat ik ook belangrijk vind om op te focussen zijn mijn lichtpuntjes. Niet alleen omdat ik ze hier altijd deel, maar ook omdat ik merk dat het me goed doet om daar de focus op te leggen. Helemaal wanneer het weer wat donkerder word in mijn koppie.

bullet journal oktober 6

En dat is dan mijn bullet journal van oktober alweer. Ik ben al helemaal ready voor de herfst, en jij?

Liefs
Ilona

Volg me voor meer inspiratie ook zeker op Instagram.

10 reacties

  1. Prachtig weer! Ik ben echt verliefd op dat vosje! En ja, hoor. Ik ben wel klaar voor de herfst. Die zomer werd toch niks meer. En eigenlijk is het ook wel weer lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *