Mijn bullet journal van oktober

bullet journal oktober-1 flatlay
bullet journal oktober-1 flatlay

Het zal niet lang meer duren of oktober is weer aan de beurt. Dit betekent toch wel dat de herfst inmiddels echt weer in het land is. Deze keer dus een herfstige set-up, want zoals je vast niet ontgaan is, ben ik nou eenmaal dol op de herfst! Dus vandaag deel ik mijn bullet journal set-up van aankomende maand met je.

Zoals eigenlijk elke maand begin ik de maand weer met een motiverende quote. Daarnaast een kort overzicht van de maand. Met belangrijke dingen die ik niet moet vergeten, en de doelen waar ik deze maand aan wil werken.

bullet journal oktober-4 mood tracker habit tracker

Deze pagina’s werden gevolgd door mijn mood tracker en habit tracker. De eerste pakte ik deze keer wel wat anders aan. Ik kleurde de pompoenen die ik had getekend, namelijk al in met waterverf. Deze maand werk ik dan dus ook niet met kleuren, maar met gezichtjes voor op de pompoenen. Ik ben benieuwd hoe deze manier me gaat bevallen.

Lees ook: Plannen met je bullet journal

bullet journal oktober-5

Iets wat ook niet nieuw is, is mijn happy list. Ik blijf het fijn vinden om (kleine) blijmakers bij te houden.
Daarnaast maakte ik ook nog een speciale to do pagina, omdat ik nou echt iemand ben die lijstjes bij houd. Gedurende de maand verschijnen hier dus zeker verschillende taken op. Altijd leuk om dit soort pagina’s gedurende de maand gevuld zien te worden.

bullet journal oktober-6

Mijn weekoverzicht gaf ik weer vorm zoals ik afgelopen maand ook deed. Ik voegde nu echter bovenin nog een vakje toe, waar ik op schrijf welk artikel er die dag online gaat komen. Ik vind het namelijk fijn om een houvast te hebben wat betreft mijn blogplanning.

En de dagen zijn opgedeeld in de ochtend, middag en avond. Gewoon omdat ik dit persoonlijk een fijne manier van werken vind.

De maand sloot ik -net als deze maand- af met een mooi bloglijstje. Hier schrijf ik al mijn ideeën op. Op het moment dat ik dus tijd heb om te schrijven, hoef ik alleen maar in mijn planning of lijstje te kijken.

Op zoek naar meer?

Ben jij al begonnen met je set-up voor deze maand?

Liefs,
Ilona

34 reacties

  1. Echt héél mooi! Ik word blij van bullet journals. Ik kan ze zelf nooit bijhouden maar ik haal net zoveel plezier uit het kijken naar bullet journals van andere mensen haha.

  2. Lekker creatief! Ik heb eigenlijk nog geen bullet journal, maar zit er toch aan te denken er een aan te gaan schaffen! Zo leuk om zelf je planning helemaal zo vorm te geven ipv digitaal!

  3. Ik vind bullet journaling zo leuk, maar heb er echt te weinig geduld voor. Ik ben ook veel te perfectionistisch. Daarom heb ik nu gewoon een losse agenda en een boekje waarin ik kan doodlen. Dan kan ik wel m’n creativiteit kwijt maar zit er geen haast bij dat het voor een bepaalde maand af moet zijn haha. Die van jou zien er prachtig uit!

    1. Aah ik snap je wel! Het is voor mij ook nog steeds een kwestie van mijn perfectionisme los proberen te laten.
      En het is wel lekker dat je op die manier toch op een fijne, en voor jou werkende manier, je creativiteit kwijt kan.

  4. Jouw artikelen komen altijd op het juiste moment. Ik ga er morgen weer voor zitten, dus ik doe dan bij jou wat inspiratie op. Ik vind het weer heel mooi geworden! Herkenbaar trouwens, die indeling van de dagen. Ik doe dat ook, ochtend, middag en avond. Ik ben nu eenmaal gek op een beetje structuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *