Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal september fox autumn herfst

Mijn bullet journal van september

bullet journal september fox autumn herfst

Inmiddels is mijn laatste vakantie week alweer bijna voorbij, en komt september nu wel weer heel dichtbij. De hoogste tijd dus om weer een nieuwe bullet journal spread te maken. Waarin ik jullie natuurlijk -zoals altijd- weer in meeneem.

Deze keer echter weer gewoon door middel van een blogartikel. Omdat ik dat denk ik toch leuker vind dan een video, alhoewel ik video’s bewerken ook geweldig vind. Maar ik zit al zoveel te animeren, dat ik het typen af en toe echt heerlijk vind.

bullet journal september autumn herfst maandoverzicht

Ik maakte zoals elke maand weer een maandoverzicht. Mijn doelen hield ik deze maand klein, gezien ik er van uit ga dat ik ook weer even moet wennen aan het schoolritme.

Wat betreft mijn to do lijst, die zijn nu nog vrij leeg. Maar ik heb het vermoeden dan die zich in no time weer vullen.

bullet journal september autumn herfst maandoverzicht moodtracker habittracker

Gezien ik dol ben op de herfst, besloot ik september al lekker in de herfstige sferen onder te dompelen. Wat mij betreft kan de herfst niet vroeg genoeg beginnen. Deze keer bestaat mijn mood tracker dus ook uit bladeren, afgewisseld door een eikel of paddenstoel.

bullet journal september autumn herfst maandoverzicht

Voor mijn weekoverzicht ging ik deze keer weer voor mijn oude methode. Afgelopen twee maanden richtte ik het meer in als een agenda. Deze maand kies ik toch weer voor mijn oude en vertrouwde kolommensysteem. Omdat ik het idee heb dat ik zo een beter overzicht heb op mijn planning en vrije tijd.

bullet journal september autumn herfst maandoverzicht

En dan was dit alweer kort mijn (nu nog lege) set-up van september. Ik hoop dat ik je weer een beetje heb kunnen inspireren.

Op zoek naar meer?

Liefs,
Ilona

19 reacties

  1. Dat vosje is zo leuk! Ik kan ook echt niet wachten op de herfst! De kleuren van de bladeren en ik vind het stiekem ook heel fijn als het stormt. Succes straks weer op school! Ik begin over een weekje aan het examenjaar van de middel bare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *