Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal januari 2021

Mijn bullet journal voor januari

Onverwachts was het even stil hier, maar geen zorgen, ik ben terug! Aangezien er een nieuwe maand (en zelfs een heel nieuw jaar) voor de deur staan, de hoogste tijd om mijn bullet journal weer met jullie te delen. Dus bij deze mijn bullet journal voor januari!

bullet journal januari 2021

Deze maand besloot ik lekker in de winterse sferen te duiken. We hebben hier al wat natte sneeuw gezien en ik hoop toch echt wel op en beetje echte sneeuw.

bullet journal januari 2021 maandoverzicht

Zoals altijd begin ik met een maandoverzicht. Voor deze maand vooral gevuld met gesprekken en EMDR. En niet te vergeten, de publicatie van mijn boek!

bullet journal januari 2021 3

En ook deze maand gevolgd door een mood & habit tracker. Die ik hopelijk deze maand wel de volledige maand bijhoudt. Nou was afgelopen maand ook niet bepaald denderend, dus ook niet per se fijn om bij te houden.

bullet journal januari 2021 4

In januari wil ik me ook dubbel en dwars op positiviteit richten. Dus een pagina om lichtpuntjes bij te houden en een pagina waar ik elke dag een zin achter wil laten. Iets wat de dag omschreef, wat ik heb geleerd of wat ik mezelf wil herinneren.

bullet journal januari 2021 5

In plaats van een positieve quote deze keer een gedicht wat ik samen met een vriend schreef. Hieronder nog even uitgetypt mocht je het moeilijk kunnen lezen.

Als het zo zwart is in mijn hoofd,
dat ik niet meer wil bestaan,
Elke minuut er een te veel is,
Wil je me dan laten gaan?

Wanneer de toekomst te ver lijkt,
kijk naar wie er nog zijn,
Want hoe donker het moge zijn,
Der is altijd een sprankje zonneschijn.

En weer mijn weekoverzicht. Vorige maand vroeg ik of jullie wat meer zouden willen lezen over mijn (nieuwe) manier van plannen. Het antwoord was ja maar ik ben er nog niet aan toegekomen. Dit artikel zal dus aankomende maand volgen! Maar voor nu was dit mijn bullet journal voor januari.

En voor nu wens ik je een goede jaarwisseling en hoop ik voor ons alles dat 2021 een beter jaar gaat worden dan 2020. Dus op naar januari.

Bekijk ook mijn bullet journal van december.

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

20 reacties

  1. Afgelopen jaar is het mij niet gelukt om mijn bullet journal bij te houden. Eigenlijk wilde ik het deze maand weer oppakken, maar ook nu weer niet gedaan. Ik vind jou journal wel erg inspirerend om het toch maar weer te proberen. Niet alleen omdat het er prachtig uit ziet (want dat doet het!), maar ook om dat het mij eraan herinnert dat zo´n journal veel meer is dan alleen een (lege) agenda. Tja… alles met zelf-reflectie stel ik altijd uit… oeps.

    Jij ook de beste wensen voor 2021!

  2. Ik heb een nieuwe agenda en daarvan heb ik de maand januari gepimpt. Niet zo mooi als jij het doet maar je moet ergens beginnen, hè? De beste wensen voor het nieuwe jaar!

  3. Ziet er mooi en helder uit. Fijn dat je weer terug bent! En dat idee met de positieve dingen per dag ga ik overnemen. Heel veel sterke voor 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *