Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal maart maandoverzicht

Mijn bullet journal voor maart

bullet journal maart maandoverzicht

Zoals ik afgelopen week al vertelde, houd ik tegenwoordig een bullet journal bij. Ik gebruik mijn journal om bij te houden hoe ik me voel en hier wat meer inzicht in te krijgen. En in de hoop jullie te kunnen helpen of inspireren deel ik het weer met jullie.

bullet journal 1 maart maandoverzicht inspiratie

Gezien het lekkere weer mij al helemaal in de lentestemming brengt besloot ik maart wat vrolijke bloemetjes te geven. Eronder zette ik klein een overzicht van de maand, en ik plakte een quote op de pagina, als kleine herinnering voor mezelf.

Sometimes all that matters is that you’re still trying

bullet journal 3 goals afspraken

Vervolgens maakte ik een pagina met een overzicht met wat doelen van deze maand. Op deze manier wil ik mezelf gemotiveerd houden en heb ik iets concreets om aan te werken.

Op de pagina ernaast hou ik ruimte om afspraken op te schrijven, op deze manier heb ik een handig overzicht van mijn therapieën etc. Daarnaast gebruik ik mijn agenda voor een weekoverzicht.

bullet journal 4 moodtracker habit tracker

Ook maakte ik opnieuw een mood & habittracker, om zo overzicht te krijgen in mijn stemming en dagelijkse activiteiten.

bullet journal 5 my days mok enjoy today

En tot slot ga ik in mijn bullet journal weer een overzicht van mijn dagen schrijven. Ik noteer hierbij wat ik heb gedaan, waar ik energie van kreeg en wat me juist energie kostte.

Hou jij een bullet journal bij?

Liefs,
Ilona

8 reacties

  1. Wat ziet het er leuk uit! Ik vind je tekenwerk ook echt hel goed gelukt. Hopelijk lukt het, mede met behulp van je bullet journal, om je mooie doelen te bereiken :)

  2. Wat leuk om nog een bujo addict te zien! Momenteel heb ik ook een video online staan op Rachelscreahoekje, mijn hele maart spread staat erop :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *