Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Instagram GIFjes Studio Ilonaa

Mijn GIFjes zijn nu beschikbaar via Instagram

Instagram GIFjes Studio Ilonaa

Ik gebruik zelf al lange tijd Instagram en maak veelvuldig gebruik van GIfjes in mijn stories. En toen ontdekte ik, dat het helemaal niet zo moeilijk is om ze zelf te maken. Het duurde wel even voor mijn account was goedgekeurd, maar ik kan inmiddels zeggen dat mijn eigen GIFjes nu beschikbaar zijn.

Instagram GIFjes Studio Ilonaa

Twee maanden geleden besloot ik zelf stickers te maken voor Instagram. Deze kan je vervolgens uploaden via GIPHY, om ze zo openbaar te plaatsen. Het enige ding wat aardig wat tijd in beslag nam, is het laten goedkeuren van je account. Je moet je als kunstenaar aanmelden om zo GIFjes openbaar te kunnen uploaden. En als je dan eindelijk, na twee maanden, bent goedgekeurd, moeten ook je stickers nog goedgekeurd worden. Maar dat was gelukkig zo gebeurd.

Instagram GIFjes Studio Ilonaa 2

En voor jullie is het eigenlijk heel simpel. Via Instagram stories ga je naar de GIF functie, waarnaar je vervolgens Ilonaa of Studio Ilonaa intypt in de zoekbalk. Vervolgens schijnen mijn gemaakte GIFs in beeld en kan je ze toevoegen aan je foto’s en video’s. Hoe leuk?!

Mocht je het leuk vinden, tag me dan even in je story, vind ik leuk om te zien! En laat me weten wat voor GIFjes jij nog mist, misschien neem ik ze mee bij de volgende ronde.

Liefs,
Ilona

29 reacties

  1. Noob alert: ik wist helemaal niet dat dit kon, supertof zeg! Ik zit momenteel ook nog passief op insta maar ik wil het binnenkort weer wat laten opleven dus ik bekijk ze zeker eens!

  2. Supertof dat je zelf gifjes gemaakt hebt! Ik ga straks eens kijken :) Ik zat er ook aan te denken om zelf wat dingetjes te tekenen voor aan m’n eigen stories toe te voegen ^^

  3. Je gifjes zien er zo leuk uit! Als ik terug op social media actief ben (over vijf maanden) ga ik ze zeker gebruiken. Ik gebruik heel graag gifjes in mijn stories :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *