Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

brush pens action review 2

Nieuwe brush pens van de Action | Review

brush pens action review 2

De vorige brushpencils van de Action bleken uiteindelijk geen succes te zijn. Maar toen ik vorige week door de Action liep zag ik dat de Action nieuwe brush pens heeft. Deze gingen dus gauw mee om te kijken of deze de oude overtreffen. Alhoewel dat niet heel moeilijk moet zijn.

brush pens action review 1

Bij onze Action vond ik drie verschillende sets, op de website vond ik nog een pastelversie. Maar hoeveel er daadwerkelijk zijn kan ik dus niet met zekerheid zeggen. Ze zijn in ieder geval onderverdeeld in gewone kleuren en pastelversies.
Je neemt een set met 6 stiften al mee voor €1,36. Een hele mooie prijs wat mij betreft en dus ook zeker het proberen waard.

Lees ook: Talens Ecoline Brushpens | Review

En dan nu de brush pens zelf. Ik was echt verbaasd over de pigmentatie, helemaal in vergelijking met de ‘oude’ brushpencils. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en helder van kleur. Ook de pasteltinten vind ik er goed uitzien. Enige opmerking die ik hierover heb is dat ik het jammer vind dat de pastelkleuren zo dicht bij elkaar liggen, de andere set had wel meerdere kleuren maar die hadden ze dus niet bij ons.

brush pens action review 2

Ik ben nog steeds geen held met uit de losse hand handletteren, ik vind het makkelijker om de letters eerst uit te tekenen. Meer hierover beschreef ik al uitgebreid in een eerder artikel. Maar de stiften stellen me zeker niet teleur en ik denk dat ik ze ontzettend goed kan gebruiken bij mijn bullet journal.

brush pens action review 4

De punten van deze brush pens zijn ook wat korter dan van de vorige stiften, waardoor ze net wat handzamer zijn. Ik kan ze bij deze dus zeker aanraden.

Liefs,
Ilona

Voor meer inspiratie kan je me ook volgen op Instagram!

18 reacties

  1. Ik heb ook net brush pennetjes gekocht! Maar ik kan er nog niks mee, haha! Jij kan echt zooo mooi schrijven, trouwens!

  2. Wat een leuke, vrolijke kleurtjes! Daar kun je vast een hoop moois mee gaan doen de komende lentemaanden (: Ik bujo al een flink tijdje niet meer, maar ik krijg er stiekem toch wel weer een beetje zin in als ik dit zo zie. Veel plezier ermee!

  3. Wat fijn dat ze goed bevallen! Van te voren dacht ik dat de kwaliteit misschien toch minder goed zou zijn omdat ze van de Action zijn. Een vooroordeel dus.

  4. Oh die zijn leuk zeg! En wat een mooie kleuren ook! Ik vind handletteren met alleen een zwarte pen vaak wat saai, maar met deze brush pens kun je er mooi wat kleurrijkers van maken. Ik ga zeker even een kijkje nemen bij Action :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *