Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

koud 3

Nog wat koude plaatjes | Fotoreportage

Het is inmiddels alweer wat warmer, maar ondanks dat heb ik onwijs genoten van het koudere weer. En ik heb destijds natuurlijk ook mijn camera tevoorschijn gehaald. Het leek me daarom leuk nog een paar koude plaatjes met jullie te delen.

koud 3 fotografie winter sneeuw landschap water weerspiegeling

Tijdens mijn opname is een van de dingen die ik veel doe wandelen. De omgeving is dan ook ontzettend mooi en het is een fijne manier om je gedachten op een rijtje te krijgen.

koud 2 fotografie winter winterzon

De eerste weken lag mijn camera gewoon thuis. Maar na een tijdje begon het toch te kriebelen en nam ik ‘m mee naar de kliniek. Waar hij eerst een tijdje onaangeroerd heeft gelegen. Maar met de vorst en sneeuw kon ik het gewoon niet meer weerstaan en ging mijn camera met me mee om een aantal koude plaatjes te schieten.

Lees ook: Lopen in de winterse wonderwereld

vorst 8 koude plaatjes depressie
sneeuw 4 koude plaatjes

Van de eerste sneeuw heb ik weinig meegekregen, omdat dit was rondom het moment dat ik in opname ging. Maar toen er een aantal weken geleden een paar dagen sneeuw lag heb ik er dan ook des te meer van genoten. En het was ook nog eens krakende sneeuw, zo hoort sneeuw gewoon te zijn.

sneeuw-11 koude plaatjes

Hou jij ook zo van de sneeuw of ben je meer een zomerpersoon?

Liefs,
Ilona

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *