Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Wat baalde mijn vader toen hij zijn telefoonhoesje kapot liet vallen. Het was een vrij recente (AliExpress)aankoop die na een aantal weken al kapot was. En aangezien ik nog nodig een kerstcadeautje voor hem zocht bracht dit mij op een idee en zo gezegd zo gedaan. Nog diezelfde avond bestelde ik een transparant telefoonhoesje bij Bol en ging hiermee aan de slag.

Aangezien het zo’n twee dagen voor kerstavond was en het hoesje natuurlijk wel op tijd moest zijn besloot ik het te bestellen bij Bol. Maar echt leuke telefoonhoesjes voor mijn vader kwam ik niet tegen. Dus dan gaan we maar zelf aan de slag. Ik bestelde een simpel, transparant hoesje voor zijn Iphone en besloot hier een schildering op te maken.

hoesje 5Gelukkig kwam het hoesje de vrijdag voor kerstavond binnen en kon ik nog diezelfde middag aan de slag met het ontwerp. Ik zocht op internet enkele afbeeldingen op en gaf hier mijn eigen draai aan. Om het mezelf wat makkelijker te maken schetste ik eerst het ontwerp op een wit papiertje. Welke ik aan de buitenkant van het telefoonhoesje plakte. Het was namelijk de bedoeling dat de schildering op de binnenkant zou komen.
hoesje 4Toen het ontwerp klaar was en er op geplakt zat was het enkel een kwestie van overschilderen. Gewoon de lijnen volgen en inkleuren. Zo simpel kan het zijn.

Lees ook: Kanten telefoonhoesje

hoesje 2Ik heb de schildering expres an de binnenkant van het hoesje gemaakt, op deze manier blijft het naar verwachting langer zitten. Want zo is de schildering beschermd door het hoesje zelf en schuurt het niet constant langs je broekzak, etc.

hoesje 6Uiteindelijk was het een zeer geslaagd cadeau en zit het hoesje alweer een tijdje om de telefoon heen. En ik moet eerlijk zeggen, het is best tof om iemand met jou ontwerp op zijn hoesje te zien lopen, haha. En aangezien ik zelf ook nog een transparant hoesje heb liggen, verzin ik daar misschien ook wel wat voor.

Laat me in de reacties zeker even weten wat je van dit idee vind en dan ben ik er morgen weer met een nieuw artikel!

Liefs,
Ilona

4 reacties

  1. Ik wil dit ook gaan doen, wat voor verf heb je gebruikt? Ik ben bang dat mijn verf anders in het plastic trekt of eraf gaat bladeren
    Liefs, Nikki ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *