Zo maakte ik een toffe posterwand (via Poster Store) + kortingscode

poster store posterwand natuur 2

Boven mijn bureau hing al jaren een eigen pop-art werk ingelijst aan de muur. Ik was er al een tijdje niet helemaal tevreden mee, maar wist niet zo goed wat ik dan wel wilde. Uiteindelijk werd het een toffe posterwand, helemaal passend bij mijn stijl van nu. Gevuld met posters van Poster Store.

poster store posterwand natuur 2

Wat wil ik?

Aangezien mijn muur nogal precieze afmetingen heeft, moest ik van tevoren goed bedenken hoe ik het wilde. En niet geheel belangrijk, wat ik in de lijsten zou willen.

Ik ben daarom begonnen met het opmeten van de wand, dit heb ik vervolgens in Illustrator gezet omdat ik dat nou eenmaal handig vind om mee te werken. Je kan het natuurlijk net zo makkelijk op papier doen. Vervolgens ben ik gaan kijken naar de verschillende formaten die Poster Store aanbiedt, aangezien ik daar geshopt heb.

Toen ik alle formaten uit had gedacht kwam natuurlijk de grootste klus; een selectie maken uit het geruime aanbod wat ze hebben. Na veel scrollen en liken, kwam er een selectie uit. Deze downloadde ik en verdeelde ik over de lijsten. En toen was al het voorwerk wel gedaan.

poster store posterwand natuur 1

Het resultaat

Toen alle posters binnen kwamen was het een kwestie van uitpakken en inlijsten. En daarna kwam de volgende uitdaging, het idee van papier overbrengen op de muur. Het heeft een middagje werk gekost, maar uiteindelijk hangt alles. Overigens wel met dank aan mijn vader.

We liepen wel tegen een probleem aan, het ophangsysteem lijkt namelijk uit te gaan van spijkers. Wat op zich geen probleem is, want de lijsten zijn lekker ligt. In deze muur moesten we echter wel boren en de schroeven hadden allemaal te grote koppen. Maar met spijkers in een plug zijn we een eind gekomen.

poster store posterwand natuur 2

En inmiddels hangt mijn muur dus vol met prachtige posters van Poster Store. Ze hebben echt van alles wat. Van natuur posters zoals ik heb, tot minimalistische posters. En ook in elke kleurtint zijn wel posters te verkrijgen. Al met al kan je dus prachtige combinaties maken en het inrichten zoals jij wil.

Kortingscode

Naast dat ik zelf een aantal mooie posters en lijsten heb ontvangen; heb ik ook wat leuks voor jullie. Met de code ilonaa35 krijg je namelijk maar liefst 35% korting op posters (dit geldt niet voor selection posters)

Hoe heb jij je muren opgevuld?

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

Dit artikel betreft een samenwerking met Poster Store; de producten heb ik gekregen

9 reacties

  1. Wat een leuk plekje zo! Het ziet er heel goed uit. Slim inderdaad om eerst je muur te meten. Ik heb trouwens laatst een schilderij opgehangen met zo’n Tesa Power-plakding. Dat werkt verbazingwekkend goed. Hoefde ik tenminste geen gat te boren. En goed nieuws: hij hangt nog!

  2. Heel mooi! En ik zou er dus niet over nadenken om eerst de muur op te meten, maar wát een goed idee zeg. Het effect is daardoor denk ik nog mooier, want het is allemaal ‘precies pas’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *