Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal action stickerboekjes 1

Stickers voor je bullet journal | Shoptip

bullet journal action stickerboekjes 1

Tja, als je geen washi tape meer mag verzamelen (van jezelf), is het tijd om over te gaan op een nieuwe verzameling. En laat ik de laatste maanden nou onwijs enthousiast zijn over het bullet journalen, en hier ook nog eens leuke stickers voor tegen ben gekomen. Dit moest ik natuurlijk even delen!

stickers bullet journal action stickerboekjes 2

De stickers zijn speciaal gemaakt voor je bullet journal, en bij de Action waar ik ben geweest hadden ze maar liefst vier verschillende boekjes. Keuze zat dus wat betreft kleuren en ontwerpen.

stickers bullet journal action stickerboekjes 3

Van vrolijke banners voor je to do lijstjes tot aan vinkjes om je to do’s af te kunnen strepen, de boekjes zitten vol met handige stickertjes.

Lees ook: De materialen die ik gebruik voor mijn bullet journal

stickers bullet journal action stickerboekjes 4

Leuke printjes, kreten en motiverende teksten, genoeg om jouw bullet journal mee op te vrolijken.

stickers bullet journal action stickerboekjes 5

En het mooiste van alles? Je scoort deze boekjes voor €0,69. De twee die ik meenam bevatten ongeveer 700 en 900 stickers, dus daar kan je wel een tijdje mee vooruit.

Bij mijn eigen Action in Assen lagen de laatste keer de stickers niet in de schappen, of het zo snel gaat of dat ze ze simpelweg nog niet hadden weet ik niet, maar ik ga er van uit dat deze stickers bij de meeste Actions wel verkrijgbaar zijn, in ieder geval in Nederland.

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

7 reacties

  1. Mooi, deze stickers! En ik mag van mezelf even helemaal niets meer kopen op dit gebied, tot er iets op is. Ik houd het al *kuch* drie maanden vol. Ben benieuwd hoe lang nog, want het kriebelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *