Toch een beetje vakantie | Gratis achtergronden

wallpapers vakantie zee zwemmen

Voor de meesten is deze vakantie anders dan anderen. Maar om toch een beetje in dat vakantie gevoel te komen, kom ik vandaag met een gepaste serie achtergronden. Van het zwembadgevoel bij je hotel tot aan het snorkelen. Vandaag waan je je even in de wateren van vakantie.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon.

Aangezien ik helemaal was geïnspireerd door mijn eigen bullet journal besloot ik me ook met mijn achtergronden in het water te begeven. Voor een zeeliefhebber als ik geen enkel probleem natuurlijk.

wallpapers vakantie zee zwemmen 3
Achtergrond 7 // Achtergrond 8 // Achtergrond 9

Al met al een vrij uitgebreide serie achtergronden. Is dit niet helemaal je ding? Ik heb inmiddels een pagina vol met andere thema’s.

Hopelijk kan je je zo toch ook een beetje in de zomerse sferen wanen. Ik kan het in ieder geval wel gebruiken met dit trieste weer.

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

14 reacties

  1. Bedankt zo geweldig! Geniaal. Vooral 1 en 3 vind ik super. 4 vind ik ook leuk, en 6 vind ik heel kunstig. Maar minder vrolijk. Ik ga ze zeker downloaden. Overig bij nr. 1 is de social-distancing ook ingehouden. Bij 3 niet echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *