Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Vaderdag: De leukste DIY’s + gratis printables

printable vaderdag

Nog maar een paar dagen en dan is het weer zover, vaderdag. En hoe leuk is het als je je vader dit jaar kan verblijden met een zelfgemaakt cadeau. En dan niet een waarbij het lijkt alsof er een pak macaroni over je fotolijstje is gevallen.

Voor ik er vragen over krijg; dit artikel is niet in samenwerking met (een van) de desbetreffende shops/sites. Ik heb een aantal DIY’s verzameld die ik zelf ontzettend tof en dus het delen waard vind.

Houten bieropener

Afbeelding via NaambordVanHout

Je kan het zelf maken, of laten maken, maar leuk is het in ieder geval. En geef toe, een bieropener komt stiekem ook gewoon altijd van pas. En door er je vaders naam of een eigen tekst op te zetten heb je direct een origineel item.

Een persoonlijke quote

printable vaderdag

Laat je creativiteit de vrije loop en maak een quote zoals op de bovenstaande foto. Vind je het lastig het zelf te verzinnen kan je natuurlijk ook de bovenstaande gebruiken; die ik voor je gemaakt heb. Koop een mooie lijst waar hij in kan en geef deze aan je vader.

Een fotolijstje

Foto via HikenDip

Voor deze laatste DIY zul je even stiekem de schuur of werkzolder van je vader moeten betreden. Eventueel kan je natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de kringloop. Want met een paar oude sleutels kan je zoals op bovenstaande foto; een ontzettend leuk lijstje maken. Koop een goedkoop lijstje en plak hier de sleutels simpelweg overheen. Makkelijk en ook nog eens ontzettend stoer.

Vaderdag printables

Om dit vaderdag feest af te sluiten heb ik ook nog een drietal printables. Deze labels kan je gebruiken om je (zelfgemaakte) cadeau mee in te pakken.

Label 1 // Labell 2 // Label 3

Wat geef jij je vader dit jaar?

Mocht je je afvragen waarom mijn lay-out tijdelijk anders was en er alleen artikelen uit december online stonden. Dit komt door het terugzetten van een foutieve back-up en dit is inmiddels -gelukkig- opgelost.

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

3 reacties

  1. Ik ben lang geleden al gestopt met suffe cadeautjes geven. Als ik er heen ga is het meestal een paar flessen wijn. Vaderdag valt altijd dichtbij m’n vaders verjaardag dus meestal combineer ik het. Ze wonen ook net ff te ver weg om op en neer te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *