Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

achtergronden januari positief

Begin het nieuwe jaar positief | Gratis januari achtergronden

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd voor goede voornemens, het oude achter ons laten en een nieuw begin. Of zo. Ik vond het in ieder geval de hoogste tijd voor een voorraad positieve achtergronden met quotes, leuke patronen en zelfs inclusief een januari kalender. Ben jij in ieder geval klaar voor het nieuwe jaar.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon. Keuze uit gezellige patronen, motiverende achtergronden of een januari kalender.

Deze maand ging ik voor een rustig, maar vrolijk thema. Om het jaar goed te beginnen. Ik vind het zelf altijd heel fijn om quotes als achtergrond te hebben, dus daar zijn deze achtergronden eigenlijk omheen gebouwd.

Mocht je iets specifieks zoeken mag je het altijd laten weten. Sowieso staat er volgende maand weer achtergronden klaar en heb ik hier een pagina vol met andere achtergronden.

Mocht je me nog niet volgen op Instagram, doe dat ook even. Ik zit bijna op de duizend, zou leuk zijn voor het nieuwe jaar ;)

Liefs
Ilona

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *