Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

winterse achtergronden wallpapers

Wallpaper wednesday: Winterse achtergronden voor je telefoon

Het is eindelijk weer zover, ik ben weer lekker aan de slag gegaan om een aantal winterse achtergronden met jullie te kunnen delen. Deze keer is het een fijne verzameling aan winterse achtergronden geworden. Met patronen, winterse illustraties en een hoop lampjes hoop ik de winterse feeling ook op je scherm te toveren.

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon.

Ik ben zelf echt groot fan van de winter en moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet erg vind dat het weer lekker koud is buiten. Naast dat we weer lekker kunnen combineren met outfits vind ik het ook heerlijk wandelweer, helemaal als we ’s ochtends verrast worden met een laagje sneeuw.

Zoals altijd deel ik de achtergronden ook op mijn illustratie pagina op Instagram. Hebben jullie nog behoefte aan kerst achtergronden of templates? Zo ja, let me know! Een overzicht van achtergronden vind je hier.

Aanstaande vrijdag ben ik terug met een outfit. Want ja, ik ben weer terug. Ook hier. Ik vind het heerlijk om weer een beetje een daginvulling te hebben en dit langzaam uit te bouwen. Nu ik weer lekker bezig ben moet ik ook zeggen dat ik het best gemist heb. Alhoewel het me een tijdje ook gewoon echt niet lukte. Maar ik doe nu vooral wat goed voelt. Tekenen is altijd fijn dus er winterse achtergronden van maken is natuurlijk wel zo leuk ;).

Liefs,
Ilona

Voor meer kan je me volgen op Instagram.

19 reacties

  1. Wat een mooie designs. 3 is mijn favoriet, dan komt 4 of 7 en 1. Fijn dat je weer creatief bezig bent. Dat is zo belangerijk!!!

  2. Wat zijn ze weer leuk! De eerste met de lichtjes is mijn favoriet als achtergrond. Rustig en sfeervol. Die andere plaatjes zou ik eerder als schilderij gebruiken. Zonde om er allerlei apps overheen te zetten;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *