Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bullet journal set up juli zee 1

Zee: Mijn bullet journal van Juli

bullet journal set up juli zee 1

Helaas gaan mijn vakantieplannen (naar Australië) niet door, door de hele crisis. Maar ondanks dat vond ik het -mede dankzij het weer- tijd voor een zee thema in mijn bullet journal. Vandaag een kijkje in mijn set-up van juli.

bullet journal set up juli zee 2

In plaats van een maand door Australië reizen wordt het voor mij een maand met toffe opdrachten voor mijn bedrijf. Ook ontzettend leuk natuurlijk. Maar om toch een beetje het zomerse gevoel te behouden heb ik mijn journal volop in het zee thema gegooid.
Het flow book for paper lovers van afgelopen jaar bevatte een hoop in het zeethema, hier heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

bullet journal set up juli zee 3

Mijn mood tracker werd ook volledig in het zee thema ondergedompeld. Met visjes, zeesterren, krabben en kwallen past het er helemaal tussen. Daarnaast natuurlijk ook ruimte om mijn gewoontes bij te houden, ik merk dat ik er op deze manier bewuster bij stil sta en bijvoorbeeld vaker mijn therapiehuiswerk doe.

bullet journal set up juli zee 4

Ook maakte ik zoals altijd een pagina waarin ik mijn blijmakers bij kan houden. En een positieve quote kan wat mij betreft ook niet ontbreken. En hoe leuk is dat printje op de linkerpagina?!

bullet journal set up juli zee 5

En natuurlijk weer voldoende ruimte voor mijn maandelijkse planning. Ik blijf het een hele fijne manier vinden om afspraken en to do lijstjes in een te noteren.

Naast het flow book gebruikte ik ook veel stickers uit een stickerboekje (speciaal voor je BuJo) van de Action die volledig in het zeemeerminnenthema is.

bullet journal set up juli zee 7

Al met al ben ik onwijs blij met de set-up en ik kan niet wachten tot ik meer kan vertellen over de toffe dingen die er deze maand aan gaan komen.

Nog niet genoeg inspiratie? Hier vind je nog veel meer thema’s.

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.

28 reacties

  1. Wat tof en super creatief! De moodtracker vind ik persoonlijk heel leuk. Ik zou deze momenteel ook goed kunnen gebruiken. Je maakt me wel heel erg nieuwsgierig over wat je deze maand gaat doen… Ik houd je blog zeker in de gaten :)!

  2. Ziet er weer super uit. Die tekening op het titelblad vind ik het mooist. Maar toch, goed dat je naar alle projecten uitkijkt. En ach….Australië loopt niet weg.

  3. Mooie spreads! Ik vind het altijd fantastisch om anderen hun bullet journal te zien want zelf heb ik er volgens mij geen geduld voor. Ik hoop dat het ondanks de gecancelde reisplannen toch nog een toffe maand wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *