Nieuwe achtergronden voor een zomers sfeertje op je telefoon

zomerse achtergronden

Jullie moesten er eventjes op wachten, maar ik heb weer een serie achtergronden klaar staan. Deze keer helemaal geïnspireerd door het zonnige weer. Vandaag heb ik namelijk een serie zomerse achtergronden voor je telefoon, met fruitige printjes. Kijk je gauw mee?

Let op! Deze achtergronden zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Neem contact op als je ze wil gebruiken voor commerciële doeleinden.

Mocht je nieuw zijn met het concept, het is vrij gemakkelijk. Je klikt op de link onder de foto, om zo de foto te kunnen downloaden. Vervolgens kan je de achtergrond instellen op je telefoon. Keuze uit gezellige patronen en heerlijke zomerse vibes.

Ik ben deze keer helemaal losgegaan met de fruitpatroontjes. Nou is het weer wat wisselend de laatste tijd, maar we hebben al weer aardig kunnen genieten van het zonnetje. En daar mogen de lekkere aardbeien of een goede smoothie natuurlijk niet bij ontbreken.

Daarnaast ben ik heel blij dat ik überhaupt de tijd weer heb gevonden om achtergronden te maken. Elke maand zoals gepland is de afgelopen tijd niet helemaal gelukt, maar ik ben de afgelopen week in ieder geval weer lekker bezig geweest voor jullie. Alles begint op zijn plek te vallen en structuur te krijgen. Heel fijn.

De hondenpagina heeft ook een mooie update gehad. Daarnaast ga ik aan de slag met toffe producten die z.s.m. in de verkoop gaan, waarvan de opbrengsten ook naar mijn toekomstige hulphond gaan.

Geniet van de zomerse achtergronden

Liefs
Ilona

14 reacties

  1. Leuke vrolijke zomerse achtergronden. Vooral nummer 2 en 3 vind ik mooi. Ik houd niet zo van bananen, daarom vallen er een paar af. Succes met je ontwerpen.

  2. De watermeloenen zijn heel erg leuk! Ik geloof dat ik die kleuren het meest met zomer associeer! En je bent de afgelopen tijd ook heel druk bezig geweest; geen wonder dat je (bijna) geen tijd hebt gehaad voor plannen. Ik heb daar zelf ook wel problemen mee. En soms lukt het gewoon niet, met de tijd die je dan over hebt. Je bent toch wel creatief bezig geweest in de tussentijd!

  3. Fijn dat het je weer gelukt is! Kan me voorstellen dat dat echt een stap is in de goede richting. Stuk voor stuk achtergronden met een heerlijke zomerse vibe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *