Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit dr martens monki blazer 5

Ervaringsdeskundige

Ik zet mijn ervaring graag in om jou te helpen

De afgelopen jaren heb ik veel tijd gespendeerd binnen de muren van de psychiatrie. Veel negatieve maar ook positieve ervaringen opgedaan die ik nu graag inzet om zorg te verbeteren, awareness te verspreiden en mijn ervaring in te zetten om op een positieve manier bij te kunnen dragen aan het herstel van anderen.

Ik denk niet graag in labels maar het kan handig zijn om te werken aan je problemen en kan handig zijn voor jou om te weten op welke gebieden ik van toevoeging kan zijn. Ik ben namelijk bekend met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en een Post Traumatrische Stress Stoornis (PTSS). Welke combinatie bij mij hebben gezorgd voor een depressie, zelfbeschadiging en eetproblematiek. Ik ben niet hersteld maar ben wel op de weg van herstel en leer steeds beter om gaan met de dingen die mij tekenen waardoor ik ook van toevoeging kan zijn in het herstel van een ander. Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar info@ilonaa.nl.

Licht in het donker

De ervaring rondom mijn depressie combinereerde ik met mijn afstudeerdproject voor het Cibap; hieruit kwam een volledig geillustreerd boek met zeer praktisch uitgelegde informatie, ondersteund door illustraties. Maar ook fijne opdrachten en uitleg die fijn is voor je naasten om te lezen. Mijn boek is te bestellen in de webshop van BoekScout.