Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

accessoires 2

Mijn 5 fashion must-haves | accessoires

accessoires 2

Accessoires kunnen een outfit echt helemaal afmaken. Het voegt soms gewoon net dat ene beetje extra toe. En daarnaast kunnen sommige items ook gewoon verdomde handig zijn in gebruik. Mij kan je dan ook echt blij maken met mooie accessoires die ook nog eens functioneel zijn. Benieuwd naar mijn favoriete accessoires. Die laat ik je zien in dit artikel.

Klein tasje

Als ik even snel ergens heen ga heb ik niet altijd de behoefte om een grote tas mee te nemen. Dit is een van mijn kleinere tasjes die ik in dat soort gevallen dan ook graag meeneem. Er is precies genoeg ruimte voor mijn telefoon, een lipstick, oordopjes en sleutels. En dan vraag je je misschien af waar ik belangrijke pasjes als mijn rijbewijs in dat geval laat, nou dat brengt ons direct bij het volgende punt.

Primark €4,00

Portemonnee hoesje

accessoires 1

De laatste tijd merkte ik dat ik me steeds meer begon te ergeren aan mijn portemonnee, ik was daarom op zoek naar een alternatief, en deze vond ik. Bij de Casimoda wel te verstaan. In dit telefoonhoesje kan je makkelijk je telefoon schuiven en is ook nog eens ruimte voor de belangrijkste pasjes. Ik berg er dan ook graag mijn pinpas, rijbewijs en ov-chipkaart in op. Erg handig als je tig keer per dag je OV of pinpas tevoorschijn moet toveren.

accessoires 2

Casimoda €16,95*

Chokers

chokers primark 3

Chokers vallen niet per se onder het kopje praktisch, maar vind ik wel onwijs leuk. Ik draag ze meerdere keren per week en heb inmiddels een flinke voorraad op weten te bouwen. En het leukste aan deze kettinkjes vind ik misschien wel dat ze overal bij passen en je ze leuk kan combineren met andere kettingen.

Lees ook: Mijn favoriete sieraden

Een pet

accessoires-4

Een goede pet kan bij mij ook niet ontbreken. Ik kocht recentelijk twee nieuwe via AliExpress en ben er helemaal dol op. Een pet is niet alleen ontzettend handig tegen de zon (dûh) maar kan opnieuw net dat beetje extra toevoegen aan je look. Een win win situatie dus!

Horloge

horloge 1

En dan sluit ik deze must haves af met misschien wel een van de belangrijkste dingen, het horloge.Het is niet alleen ontzettend handig als je niet te laat wilt komen, maar staat ook nog eens leuk. Opnieuw dus een item wat zowel praktisch als leuk is, love it!

En dan ben ik nu vooral heel erg benieuwd naar jouw favoriete accessoires, laat me dit zeker even weten in de reacties hier beneden!


Liefs,
Ilona

* Dit product heb ik gratis opgestuurd gekregen voor in dit artikel.

4 reacties

  1. Mijn tasje is ook echt mijn grote liefde, waar ik mijn pasjes ook in kan doen. Verder is mijn favoriete accessoire momenteel mijn kettinkje met de gouden snaai.
    Leuk artikel! Mooie chokers ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *