Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

vans schoenen 3

Baggy tuinbroek & nieuwe schoenen

Eerlijk? Ik krijg absolute Mamma Mia vibes van deze tuinbroek. En door de schoenen krijg ik direct zin mijn skateboard er weer bij te pakken. Ja ik voel ‘m wel, haha. Het zijn in ieder geval items waar ik deze zomer heel blij van wordt. En die ik met heel veel plezier draag.

vans schoenen 4

Het baggy model van de broek vind ik ook echt ideaal. Het zit heerlijk en ik vind het model ook erg leuk staan. De gaten maken het helemaal af in combinatie met de schoenen.

vans schoenen 2

De schoenen vond ik via Omoda, ik scoor mijn schoenen vaak bij hun. Ze hebben een uitgebreide collectie schoenen en vaak toffe aanbiedingen. Old skool Vans stnden al een tijdje op mijn lijstje dus ik ben erg blij dat deze nu aan mijn garderobe zijn toegevoegd!

vans schoenen 7

Naast schoenen heeft Omoda ook een heleboel merken kleding. En een gigantische sale op het moment. Zeker het checken waard. Ik vind het zelf helemaal tof om weer allerlei outfits te kunnen maken met mijn nieuwe schoenen. Helemaal omdat ik vooral veel Dr. Martens draag is het leuk weer eens wat anders te hebben.

Vans schoenen 1

Tuinbroek: Vinted // Shirt: Zara // Schoenen: Vans // Sokken: Monki

Al met al ben ik heel blij met deze items en houd ik ook echt van deze streetwear outfit.

Liefs
Ilona

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Omoda

12 reacties

  1. Ik was blijkbaar al een ouwe taart in de jaren 80, want ik heb zelf nooit de aantrekkingskracht van gescheurde jeans gevoeld. En tuinbroeken, als 70er jaren kindje, zijn ook nooit mijn ding geweest. Het staat jou wel erg leuk! Maar … eerlijk: als je nou naar het toilet moet? Dat vind ik zo irritant aan van die broekpakken en tuinbroeken! :P Is anders als je niet zittend plast, natuurlijk. Misschien moeten tuimbroeken maar gemaakt worden met ingebouwde plas-trechtertje! – omg, ik met mijn opmerkingen. Sorry!
    Gekheid terzijde: je ziet er ontzettend leuk uit in je outfit. Kun je ook makkelijk je Doc Martins onder aan!

    1. Ach ja, ik krijg ook regelmatig te horen dat ‘mijn broek stuk is’, maar vind het zelf heerlijk, haha. Ik vind tuinbroeken nog wel meevallen, die krijg je een stuk makkelijk uit dan een broek pak, daar zit je ook nog te kloten met mouwen en een tuinbroek kan je het flapje losmaken en uitdoen. Oh en met docs is het ook heerlijk inderdaad!

  2. De tuinbroek staat je leuk en hij lijkt me ook heerlijk zitten. Ik vind je haar ook geweldig! Is dat nou nog moeilijk om dat zo te krijgen? Moet je je haren bijvoorbeeld eerst bleken?

    1. Dankjewel! Ja het is wel een uitdaging hoor. Moet het inderdaad eerst bleken want ben zelf niet blond genoeg. En moet het ook echt wel elke vier weken bij kleuren. Maar dan heb je ook wat haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *