Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit jurkje bloemen primark 3

Bloemetjes in de herfst | Outfit

Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo van de jurkjes. Maar zo af en toe wil ik hier spontaan verandering inbrengen. Zo ook met dit jurkje wat ik een tijdje terug scoorde. En deze outfit deel ik natuurlijk ook weer met jullie.

outfit jurkje bloemen primark 3

Op het moment dat ik dit typ, zit ik in de trein, onderweg naar huis. Ik maak lange, maar productieve dagen. Wat ontzettend fijn voelt.
Ik voel me niet altijd even geweldig, maar dat is ook oké.

outfit jurkje bloemen primark 4

Nou kan ik wel oprecht zeggen dat ik vaak weer geniet van mijn kleding uitzoeken. Ik vond het altijd heerlijk om voor mijn kast te staan en te bedenken wat ik aan zou trekken. Dit was echter door mijn depressie zo goed als verdwenen.

Lees ook: Hoe ik mijn dr. Martens stijl

outfit jurkje bloemen primark 9

Een tijd lang liep ik rond ik een spijkerbroek met een oversized trui. Iets wat ik nog steeds heerlijk vind, maar ik vind het ook fijn weer wat meer aandacht te besteden aan mijn uiterlijk.

outfit jurkje bloemen primark 1

Jurkje: Primark // Schoenen: Dr Martens

En ondanks dat ik nog steeds niet van winkelen hou, en ik de drukte ook niet altijd even goed aankon, merkte ik dat ik het zelfs fijn vond om iets nieuws gekocht te hebben. Ik was enkel naar de Primark geweest, maar had wel weer wat voor mezelf gekocht. Heerlijk.

Ga jij voor een snelle keus met dit weer of steek je ook graag tijd in je outfits?

Liefs,
Ilona

20 reacties

  1. Superleuk dat je weer wat meer geniet van het uitzoeken van een mooie outfit. Deze jurk staat je geweldig! Lekker vrolijk en herfstig tegelijk. Ik word er zelf ook altijd blij van om bewust tijd aan mijn outfits te besteden. Ik merk dat ik me door fijne kleding zelfs op mindere dagen al snel een stuk beter voel.

  2. Wat is je haar alweer lang! Anyway, ik wil ook altijd jurkjes aan ’s ochtends maar dan is het koud en moet ik anderhalf uur lopen dus dan trek ik weer een spijkerbroek aan. En 99% van de tijd is dat dezelfde

  3. Ik kom iig nooit bij primark omdat de kwaliteit me te slecht is. Heb er 1 tas vandaan. De extra kilo’s hebben je echt prachtige heupen gegeven zeg. Die laatste foto jup dat is hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *