De eerste zonnestralen | Outfit

outfit 6

De afgelopen dagen leek het wel weer lente, zo lekker weer dat het was. Aan de ene kant vind ik dit stiekem jammer, gezien ik ontzettend hou van de kou. Maar het geeft mij wel de gelegenheid weer een outfit met jullie te delen.

outfit 1 crunge outfit inspiratie gele blouse bergschoenen

Toen ik in het weekend thuis was maakten we er namelijk direct gebruik van en zijn we op pad gegaan. We hebben een heerlijke wandeling gemaakt en onderweg wat foto’s gemaakt.

Ik merk zelf heel erg dat ik het afgelopen jaar echt een liefde voor oversized items heb gecreëerd. Naast dat het onwijs lekker zit vind ik dat het ook heerlijk die crunge vibe geeft aan je outfit. Daarnaast vind ik het ook heerlijk dat ik dit jack nu kan dragen en mijn winterjas weer even de kast in kan.

outfit 6 crunge outfit inspiratie gele blouse bergschoenen

En mijn liefde voor blousejes is ook zeker niet verdwenen. Elke keer weer zeg ik mezelf dat ik nu echt geen blousejes meer mag kopen, omdat mijn kast er al mee vol hangt. Maar zo af en toe gaat het toch nog weer mis.

Ik viel ook echt als een blog voor de kleur van dit blouseje. Het ene moment lijkt hij okergeel, maar al helemaal zo in het middagzonnetje heeft ie meer weg van een warme, oranje tint.

outfit 3 crunge outfit inspiratie gele blouse bergschoenen

Jas: Vintage // Blouse: Primark // Broek: Pull&Bear // Schoenen: Levi’s

Wat draag jij graag nu het zonnetje zich weer wat meer laat zien?

Liefs,
Ilona


6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *