De herfst trends van 2016

herfst trendsElk jaar en elk seizoen kent zo zijn eigen trends. Eigen kleuren, eigen stoffen en eigen kledingstukken. In het artikel van vandaag breng ik jullie op de hoogte van 5 (opvallende) herfst trends van 2016.

De A-lijn

De A-lijn is een populair beeld wat we al jaren keer op keer terug zien komen. Jurkjes, rokjes en shirtjes, de A-lijn hebben ze allemaal gepasseerd. Dit najaar zullen we dit opnieuw terug gaan zien, maar niet alleen bij jurken en rokken, ook bij broeken is het razend populair. Een strakke broek die wijd uitloopt, ook wel de flaired jeans genoed. Ik zelf ben er niet dol op -sterker nog ik vind het echt niks- maar sommige staat het ondanks dat wel ontzettend goed!

herfst trendsLengte

Lange broeken, lange shirts, lange jassen, we kennen het allemaal wel. En ja, ook dit jaar gaan we de lengte weer terug zien. Oversized sweaters, lange shirts met extra lange mouwen, lange broeken en lange rokken. Oh, en niet te vergeten, lange jassen. Tot op de enkels. Je hoeft je dus niet te verbazen als je dit najaar een ellelange jas naast een leuk, kort bomberjack ziet hangen. Want de bomberjacks blijven voorlopig ook nog wel even razendpopulair!

Zie ook: Flannels | Outfit

Stof

Qua stoffen blijft leer een van de meest populaire stoffen, leren jasjes, tassen en broeken zullen we de komende jaren nog wel blijven zien. Daarnaast zal de trend van suede en (fake)satijn dit jaar ook wat meer doorbreken.

herfst trends

Kleuren

Zwart, grijs, rood en geel. De standaard herfstkleuren die dit jaar ook weer razend populair zijn. Je kan de kleding winkels niet meer inlopen zonder geconfronteerd te worden met een van die kleuren. Maar een kleur die zich normaal niet zo liet zien in de herfst doet dat dit jaar wel, namelijk blauw. En dan niet alleen blauwe spijkerbroeken, nee ook shirts, vesten, tassen en schoenen. Dus naast de standaard herfst kleuren kan je deze herfst je garderobe nog verrijken met een blauwe touch!

En dit waren dan alweer enkele (opvallende) herfst trends, wat draag jij eigenlijk graag in de herfst?

Liefs,
Ilona


De foto’s uit dit artikel zijn niet zelf gemaakt en copyright vrij, ze mogen dus overgenomen worden. Let op, dit geld niet voor de tekst! Lees hier meer.

6 reacties

  1. Heel handig. Zelf ben ik geen grote fan van A lijn kleding, want die doen niet zoveel goed voor je figuur. (omg wat ben ik erg)

    Verder wel een hele interessante post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *