Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit 4 tuinbroek forever 21 geel met blauw

De korte broek kan weer aan | Outfit

outfit 4 tuinbroek forever 21 geel met blauw

Afgelopen weekend stapte ik een dagje in een kano, samen met mijn ouders. En ik zou natuurlijk geen echte blogger zijn als ik mijn vader niet een paar foto’s liet maken onderweg. Want deze zonnige outfit wil ik toch graag met jullie delen.

outfit 3 tuinbroek forever 21 geel met blauw

Ik heb echt een liefde ontwikkeld voor tuinbroeken. Ik heb dan ook al een lange zwarte en een korte van spijkerstof. Toen ik dit tuinbroekje tegenkwam wist ik echter direct dat ik deze ook aan mijn collectie toe wilde voegen. En toen was het afgelopen weekend ook nog eens perfect weer voor een korte broek.

outfit 2 tuinbroek forever 21 geel met blauw

Lees ook: De kleuren van de lente

outfit tuinbroek forever 21 geel met blauw

Naast dat het tuinbroekje ontzettend lekker zit, vind ik het ook gewoon ontzettend leuk staan met een oversized t-shirt eronder. En natuurlijk wandelde ik weer rond op mijn vertrouwde dr. Martens. Ik slaap er nog net niet in.

outfit 9 tuinbroek forever 21 geel met blauw
outfit 7 tuinbroek forever 21 geel met blauw

En toen we langs dit ontzettend leuke gebouwtje vaarden, moesten we natuurlijk even die boot uit. Want dit gebouwtje paste wel echt perfect bij de outfit die ik aanhad.

outfit 6 tuinbroek forever 21 geel met blauw

Tuinbroek: Forever21 // T-shirt: Zeeman // Schoenen: Dr. Martens // Choker: AliExpress // Horloge: Regal

Wat droeg jij met dit heerlijke weer?

Liefs,
Ilona

15 reacties

  1. Echt heerlijk dat de korte weer aankan. Ik zou het niet erg vinden als dit het hele jaar door kon. Kan ook wel, maar is niet altijd even prettig ?
    Dank je wel voor je reactie op mijn blog

  2. Hey Ilona, leuk dat je mijn blog hebt bezocht. Leuke stukjes schrijf je, vooral de illustraties spreken me wel aan. Trouwens een leuke meid in een mooie outfit, daar zou ik als vader ook trots op zijn.

  3. Wat een heerlijke outfit. En ook nog eens leuke foto’s. Ik ging afgelopen weekend voor een spijkerrokje met een makkelijk shirt. Altijd goed, wat mij betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *