Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

protest ss20 bikini's

De nieuwe bikini’s van Protest & mijn wishlist

protest ss20 bikini's

Buiten is het nog grauw en we worden nog regelmatig overvallen door herfstbuien. Ondanks dat komt de zomer stapje voor stapje dichterbij. En om het enthousiasme rond de zomer even extra aan te wakker show ik jullie de nieuwe bikini’s van Protest, en mijn daarbij behorende wishlist.

protest ss20 bikini's

Ik kan je bekennen, ik word er ontzettend enthousiast van. Vrolijke kleuren en mooie prints. Van bikini’s in allerlei vormen tot aan badpakken, je vind het allemaal. Maar niet alleen aan de dames is gedacht, ook voor heren is er keuze zat. Er zijn namelijk talloze soorten en maten zwembroeken beschikbaar.

Lees ook: De heide staat in bloei | Outfit

protest ss20 bikini's

Zelf word ik ook helemaal blij van alle bloemetjesprints. Naast dat het ontzettend goed past bij de zomer zijn ze ook nog eens in allerlei vrolijke kleuren (en op zwart) verkrijgbaar. Ik word ook helemaal blij van de haltertops, deze vind ik bij mezelf ook altijd het beste staan. (Lees: Dan komen mijn borsten gewoon het beste uit.) Alhoewel ik ook wel heel blij word van triangelbikini’s.

Wat dat betreft is er voor elk lichaam wel iets te vinden. Overigens ben ik van mening dat elk lichaam geschikt is voor een bikini. Maar het ene model staat nou eenmaal wat flatterender dan het andere model. Maar gelukkig is er ruime keus.

wishlist protest

Playsuit // Bikini // Blouse // Broek // Bikini

Al met al word ik ontzettend blij van deze verzameling producten. En ik ben alvast goed voorbereid voor de zomer met een nieuwe bikini en een ontzettend leuke blouse. Want ik had er nog niet genoeg, haha.

Welke bikini vind jij het leukst?

Liefs,
Ilona

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Protest

12 reacties

  1. Ohhhh, ik heb zo’n zin in de zomer! Ik draag liever een badpak en ik moet eigenlijk nog een nieuwe kopen. Ik houd wel van zwart met bloemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *