De nieuwe fashiontrends | Lente & zomer 2017

De nieuwe fashiontrends | Lente & zomer 2017

fashion trends Ondanks dat we nog maar net in het nieuwe jaar zitten en de winter nog lang niet voor bij lijkt te zijn, liggen de trends voor aankomende lente en zomer al weer vast. Deze zomer gaan we terug naar de jaren 80, vol met kleuren en patronen. Welke kleuren en patronen dit zullen worden lees je in het artikel van vandaag.

De jaren 80

De jaren 80 draaide om verschillende trends en stijlen, je kon zijn wie je was. Ondanks dat worden de jaren 80 gekenmerkt door een aantal trends die zich weer door zullen voeren in 2017. Zo zagen we veel wijde tops gecombineerd met strakke broeken, een trend die we vandaag de dag ontzettend veel terug zien. Sportkleding op straat? Ook dat is iets waar we tegenwoordig niet raar van op kijken, net als toen. En sneakers, die waren gewoon helemaal hot. Kortom, we wanen ons steeds verder terug in de jaren 80.

Kleuren

trends 2017: kleurenAankomend jaar zal in het teken staan van veel verschillende kleuren, alles kan en alles mag. Maar de kleuren die we vooral zullen gaan zien zijn toch wel geel, oranje, rood, groen en blauw. En laten we het wit, zwart en grijs vooral niet vergeten. Vooral het geel en oranje zal zich ontpoppen tot een heuse trend en zal niet meer weg te denken zijn uit de winkels.

Lees ook: De herfst trends van 2016

Trends

fashion trends

Bloemetjes patronen met organische vormen staan regelrecht tegenover de geometrische, strakke vormen. Maar desondanks gaan we dit jaar beide zien, organische vormen worden afgewisseld of zelfs gecombineerd met de geometrische vormen. Daarnaast wordt aankomend jaar aan de ene kant alles langer, maar aan de andere kant alles korter.
De mouwen zullen weer langer en wijder worden, terwijl de cropped shirtjes en truien nog steeds een trend zullen blijven. Daarnaast zullen we de flaired jeans overal tegenkomen, maar gaat die tegenwoordig hand in hand met de skinny jeans.

Kortom 2017 wordt een jaar van tegenstellingen, alles kan en alles mag. Veel verschillende kleuren en patronen zullen we dit jaar gaan tegenkomen en het wordt een feestelijke bende!

Naar wat voor items kijk jij dit jaar erg uit?

Liefs,
Ilona

6 gedachten over “De nieuwe fashiontrends | Lente & zomer 2017

  1. Ik kijk echt uit naar de kleding met warme oranje kleuren, dat is zo mooi! En de jaren 80- trend vind ik ook leuk, lekker relaxt met sneakers en comfortabele kleding :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *