De perfecte mom jeans | Outfit

outfit mom jeans 3
outfit mom jeans 3

Het heeft een tijd geduurd, mijn zoektocht naar de (nieuwe) perfecte mom jeans. Maar toen ik een tijdje geleden in Nijmegen was met mama, lukte het me zowaar om een nieuwe mom jeans te vinden. In de juiste kleur en de juiste lengte. Die moest mee.

outfit mom jeans 1

Ik had zelf een mom jeans waar ik dol op was. Welke je kan zien in dit artikel. Ik had hier echter rode textielverf overheen laten vallen. En als je denkt dat het niet erger kon, ik kreeg het voor elkaar de vlek eruit te wassen. Alleen had ik kokend water gebruikt. En was de broek vervolgens gekrompen. Die ging dus mooi niet meer dicht.

outfit 9 gele trui primark

Sinds ik die broek had verpest, wilde ik eigenlijk al een nieuwe. Ik vind het model van de broeken heerlijk zitten en ook nog eens leuk staan. En ik ben langzamerhand gewoon weer gaan houden van spijkerbroeken, in plaats van alleen maar zwarte broeken te dragen. Het gaat in fases ;).

mom jeans outfit 8

En ja, ook even een fotootje met lieve Kino. Ik kon het niet laten, haha. Je gaat ‘m vast nog vaker voorbij zien komen hier.

mom jeans outfit 7

Trui: Primark // Broek: H&M /// Schoenen: Dr. Martens

We hebben afgelopen zaterdag even heerlijk genoten van een dagje zon. Jammer dat het maar een dagje was. Dus ook maar direct van de mogelijkheid gebruik gemaakt om mijn vader foto’s te laten maken, haha.

Liefs,
Ilona

18 reacties

 1. Wat fijn dat je een merk hebt waar je op terug kunt vallen. Broeken scoren is voor mij een ware zoektocht. Eigenlijk moet ik naar een winkel voor lange mensen maar die is hier niet. Daarom draag ik ze soms wat kort. Met een laarsje of beenwarmer kan dat wel. Geniet maar fijn van je broek en wil je de hond namens mij een knuffel geven? ;-)

 2. Die broek ziet er lekker uit, zeg! Ik houd er wel van als ze lekker hoog zitten. Een tijdje terug zal je overal van die afzakbroeken. Brrrr!

  Die foto van jou en Kino is echt heel leuk!

 3. Heel tof zo met die gele trui erin en je laarsjes eronder! En wat fijn, een zonnetje op de foto’s. Ik kan echt niet wachten tot we weer ‘met zonder jas’ naar buiten kunnen. Veel plezier van je nieuwe jeans; ik ben ook echt blij dat ik laatst een nieuwe, hele fijne jeans heb gevonden. Een goede broek is zo belangrijk! Liefs!

  1. Dankjewel! En ook echt, of in ieder geval dat we de tussenjasjes er weer bij kunnen pakken.
   En inderdaad, fijn dat je ook een fijne nieuwe jeans gevonden hebt. Echt onmisbaar!

 4. Staat je goed! En ik vind broeken over het algemeen niet lekker zitten, maar deze ziet er inderdaad comfortabel uit. Geweldige foto van jou met Kino samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *