Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

zomer protest

De zomer in met Protest

We hebben alweer heerlijk mogen genieten van het zonnetje. Wat betekent dat we de zomerse garderobe toch echt wel uit de kast kunnen gaan halen. De hoogste tijd dus om wat zomerse outfit inspiratie met jullie te delen. Daarom vandaag drie heerlijke, zomerse outfits.

zomer protest

Mijn haren zijn weer vers geverfd, een nieuw kleurtje er bij in, dus ik ben al helemaal klaar voor een nieuw seizoen. De benen hebben nog wat zonlicht nodig maar de korte broeken kunnen af en toe al weer uit de kast dus daar kan aan gewerkt worden.

protest zomer outfit
Shirt: H&M // Short: Protest

Nou moet ik zeggen dat ik het heerlijk vind om outfits af te wisselen. Dus ik vind het ook heerlijk om af en toe een jurkje uit de kast te trekken.

zomer protest jurkje

Ik vind het heerlijk de stoere outfits af te wisselen met rokjes en jurkjes. Alhoewel ik graag mijn Docs eronder draag, geeft het geheel toch een stoere vibe.

zomers jurkje

Jurkje: Protest

Ik hou echt van de kleur geel, die kan dus ook echt niet ontbreken in mijn zomerse garderobe. Helemaal als je wat bruiner bent is het een heerlijk kleurtje.

protest zomer

Naast een uitgebreide collectie aan kleding heeft Protest ook de leukste bikini’s om uit te kiezen. We mogen weer alle kanten op dus dan moeten we ook een beetje in stijl natuurlijk.

Shirt: Zeeman (zelf geborduurd) // Short: Protest

Al met al ben ik aardig ready voor de zomer. Ik heb de nodige kringloop items gescoord en een paar nieuwe, kwalitatieve items die hopelijk een tijdje meegaan. Op naar een mooie zomer.

Liefs
Ilona

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met protest.

10 reacties

  1. Mooie outfits. De jurk is bij mij favoriet, maar dat komt mede doordat ik dat zelf vrijwel altijd draag en het lekkerst vind zitten;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *