Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit-1: Dr. Martens, vintage rokje, gele jas

Een gele jas & dr. Martens | Outfit

Ik ben oprecht nog steeds intens blij dat het weer herfst is. In de herfst heb je eindeloos veel mogelijkheden wat betreft het combineren van kleding. Zo vind ik het ook onwijs leuk om rokjes te combineren met een trui. En laat ik nou net een nieuw rokje gekocht hebben. En nieuwe schoenen en een nieuwe jas. Dus het is weer de hoogste tijd om mijn outfit met jullie te delen.

Ik liep eigenlijk altijd in donkere winterjassen en vond dit altijd wel prima. Dit jaar besloot ik het echter eens over een andere boeg te gooien toen ik tegen deze jas aanliep. Ik had niet het plan een nieuwe winterjas te kopen, maar toen ik deze tegenkwam kon ik ‘m echt niet laten hangen. Ik vond de gele regenjassen namelijk al onwijs tof, maar vond het als winterjas op een of andere manier nog veel leuker. En zo hobbel ik in ieder geval in een vrolijke kleur door de winterse buien heen.

outfit 3
outfit 4

Ook kwam ik laatst in de Primark voor een sportshirt, ik kwam echter met iets meer de winkel weer uit. Ik wilde al langer zo’n rokje, maar kon nooit het perfecte model vinden. Ik spotte er een aantal keer een in de kringloop, maar niet in mijn maat. Dus toen ik deze zag, in mijn maat, ging die toch maar mee naar huis. En dan ook maar direct een zwarte trui om de outfit af te maken. Sorry not sorry.

outfit 6
outfit 5

Ook kreeg ik een tijdje terug deze Dr. Martens voor mijn verjaardag. Het zijn schoenen die ik al een aantal jaren wilde hebben, maar ik wilde er zelf niet zoveel geld in een keer aan uitgeven. Ik ben dan ook onwijs blij dat ik deze heb gekregen en heb er al een hoop op rond gestapt. In het begin wel met pijn en blaren, maar dat begint gelukkig beter te worden.
En het leuke van de schoenen vind ik dat je je outfit er echt een stoere look mee kan geven en ze eigenlijk overal bij staan.

Outfit 8

En ja, in de herfst krijg ik altijd de neiging lekker door de bladeren te ritselen en ze in de lucht te gooien. Want ik probeer er van te genieten zolang het kan. Voor je het weet is alles nat en ritselt het niet meer, maar blijft het overal aan vastplakken.

Jas: Only / Trui: Primark / Rokje: Primark / Schoenen: Dr. Martens / Ketting: ByCleo

Liefs,
Ilona

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *