Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

midirok shein outfit

Een groene midirok | Outfit

midirok shein outfit

Ik zag het de laatste tijd steeds vaker op social media voorbijkomen. Een midirok die je om kan wikkelen. Elke keer weer trokken ze mijn aandacht, maar degene die ik tegen kwam waren net niet helemaal mijn ding. Tot ik deze groene rok tegenkwam op Shein.

groene midirok shein outfit 5

Ik viel direct voor de geweldig groene kleur van de rok. Welke zowel als midirok als als kortere rokjes te verkrijgen is. In verschillende kleuren en met

groene midirok shein outfit 1

Ik combineerde de rok met dit witte shirt, die ook een groene streep bevat. It’s al about the details.
Ook droeg ik mijn haar vast in combinatie met een bandana.

groene midirok shein outfit 7

Ik kocht de rok opnieuw bij Shein, waar ik meerdere items bestelde. Dit omdat mijn vorige bestelling onwijs goed was bevallen!

groene midirok shein outfit 3

De rok zelf is heerlijk luchtig en geweldig met dit weer. Doordat het een wikkelrok is heb je daarnaast een vrij grote ‘split’, waardoor de rok je ook niet belemmert tijdens het wandelen, wat ik zelf een onwijs groot pluspunt vind.

groene midirok shein outfit 2

Shirt: // Rok: Shein // Bandana: New Yorker // Schoenen: Dr. Martens

Draag jij veel rokken? Ik normaal dus echt totaal niet, maar deze midirok heeft mijn hart gestolen.

Liefs,
Ilona

29 reacties

  1. Ik houd van wikkelrokken. Ik heb één korte wikkelrok, één lange rok die ik normaal aantrek, maar er wel uitziet als een wikkelrok. Verder heb ik nog een midirok en lange rok, terwijl ik tot zo’n vier jaar geleden nooit jurkjes en rokjes durfde te dragen.

  2. Wat een prachtige kleur en model, staat je super!
    Haha, ik heb geen enkele rok in mijn kast en maar één jurk (op mijn trouwjurk na dan wat eigenlijk ook meer een galajurkje is dan een ‘echte’ trouwjurk). Dus hier zijn het broeken en shorts die favoriet zijn :)

  3. Voor mij is-ie te lang. De kleur is heel leuk en hij staat je goed! Ik draag eigenlijk alleen thuis rokken. Ik weet niet precies waarom eigenlijk…

  4. Een midi-wikkelrok, voor mij is dat terug in de tijd. Vond het destijds prettige kleding. Waarschijnlijk nu ook nog, maar winkelen is voor mij nog niet aan de orde en online bestellen ben ik geen fan van. Wat details betreft ben ik het helemaal met je eens. Je ziet er prachtig uit!

  5. Mooie rok! Ik ben echt totaal niet van de rokjes en jurkjes, haha. Ik draag eigenlijk alleen jeans en shorts. Maar ik vind het altijd wel heel erg leuk bij anderen staan!

    1. Haha ik eigenlijk ook maar voor deze maakte ik graag een uitzondering. Oke en ik draag heel af en toe nog wel eens een jurkje/overgooier.

  6. Wat een mooie rok, die kleur groen vind ook ik prachtig en wat staat-ie je leuk! Ik draag best vaak rokken, zo een als deze heb ik nog niet… Dat wordt shoppen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *