Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

outfit sneeuw duurzaam

Eindelijk weer sneeuw | Outfit

outfit sneeuw duurzaam

Dat het sneeuwde zal ongetwijfeld niemand ontgaan zijn. En dat er sneeuw lag betekende natuurlijk ook dat ik mijn kans moest grijpen om een nieuwe outfit te delen, want dat was alweer een tijdje geleden. Daarom vandaag een heerlijke comfortabele en winterse outfit!

sneeuw outfit 6

Ik ben trouwens echt obsessed met deze haarstijl. Het zijn zogenoemde space buns en ik vind het echt leuk nu mijn haar weer aan de lange kant is!

sneeuw outfit 9

Ik combineerde deze heerlijke haarstijl met deze stoere sweaterdress. Ik probeer zo min mogelijk nieuwe items te kopen (dus vooral tweedehands). Alleen toen kwam ik tot de ontdekking dat de Bershka een duurzame lijn heeft.

sneeuw outfit 2

Volledig duurzaam is het niet, maar Bershka zorgt er wel voor dat de producten een stuk duurzamer zijn gemaakt. Meer hierover kan je lezen op deze pagina. Zo verpakken ze hun kleding ook volledig plastic vrij en vind je de items enkel ik een kartonnen verpakking. Scheelt al een hele hoop plastic!

sneeuw outfit 10

De trui heeft prints waar ik instant verliefd op werd toen ik het zag. En is daarnaast ook heerlijk warm. Echt geschikt voor dit winterse weer, waar ik overigens ook dol op ben.

sneeuw outfit 12

Een beetje een warme panty eronder en je bent ready om te gaan.

sneeuw outfit 1

Jas: Primark (oude collectie) // Sjaal: Gekregen // Trui: Bershka (Join Life) // Schoenen: Dr. Martens

Zelf hoop ik stiekem dat we nog wat sneeuw gaan zien de komende tijd, het lag er naar mijn mening veel te kort. En we mogen toch nergens heen ;)

Houd jij ook zo van dit winterse weer?

Liefs,
Ilona

13 reacties

  1. Heerlijke foto’s, ben gewoon jaloers op die sneeuw want hier werd het donker eer het begon en was het ’s morgens verdwenen. De buns zijn super dat rode staat je gewoon top.

    Klein dingetje je F-getal mag wat lager gewoon het goede scherpstelpunt pakken (op het gezicht) dan ben jij prima scherp bij bijvoorbeeld 5.6 en de achtergrond onscherp. Het is gewoon jammer dat je zo ver weg woont.

    1. Zo jammer. Wij hadden in de ochtend nog wat geluk, want hier viel het ook ’s avonds, alhoewel het na de foto’s ook vrij snel verdwenen was. Zo jammer, ik had er nog wel even van kunnen genieten haha.

      En mijn vader heeft deze keer de foto’s voor me gemaakt, dus dan is het altijd net wat ingewikkelder om alles goed ingesteld te krijgen. En zo jammer inderdaad. Misschien toch een keer de moeite waard ergens in het midden af te spreken of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *